MTI

Román szoftvercéget vásárolt az Adobe

Az Adobe megvásárolta a román InterAKT webfejlesztő, internetes kiadványszerkesztő és elektronikus kereskedelmi szoftvereket készítő vállalatot.

A vásárlás az Adobe termékeinek továbbfejlesztését szolgálja, beleértve a Macromedia Dreamweaver és Adobe Flex szoftvereket, megerősítve egyúttal az Adobe piaci jelenlétét Kelet-Európában. Az adásvétel pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Az InterAKT magántulajdonban lévő bukaresti székhelyű cég vállalatok számára készít intranetes- és webes megjelenést, webtartalom szerkesztést segítő alkalmazásokat, valamint elektronikus kereskedelmet bonyolító alkalmazásokat. A vállalat webfejlesztők munkáját segítő szoftverek készítésére alakította ki profilját legyen szó akár beépülő szoftver modulokról, akár teljes informatikai alkalmazás csomagokról. Az InterAKT egyes termékei az Adobe szoftvereivel működnek együtt, közöttük is elsősorban a Dreamweaver programmal, az egyik legnépszerűbb webfejlesző alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználóknak weboldalak megtervezését, létrehozását és hatékony karbantartását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Razgon #2
    Igen, így van. At Adobe jó üzletet csinált, remélem nem rontják majd el..
  • NFP #1
    Nem hiába.
    Az IterAkt az egyetlen, aki valóban hasznos kiegészítéseket gyárt. Nehezemre esik kimondani, de annak ellenére, hogy románok, az, amit csinálnak, csodálatos, és a webfejlesztés-segítő eszközök csúcsa.