SG.hu

Piacon a Nokia N73 és N93

Az N73 Carl Zeiss optikás, 3,2 megapixeles, autofókuszos kamerával rendelkezik, az N93 teljes körű videokamera- és telefónia-funkciókészletet, és internet-szolgáltatást nyújt.

A Nokia N73 adók és kedvezmények előtti kiskereskedelmi ára 400 euró körül mozog majd, és három színkombinációban lesz kapható: ezüstszürke / szilvakék, hófehér / metálpiros, illetve hófehér / mokka változatban. "A Nokia N73 középpontjában a kamera áll, amely az internet korára valóban felkészülten lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók például a Flickr-en vagy más közösségben pillanatok alatt megmutathassák másoknak felvételeiket" - mondta Pekka Pohjakallio, a Nokia Multimedia Computers üzletág alelnöke.

A 3G és négysávos EDGE/GSM hálózatokra készült változatban kapható készülék a Symbian operációs rendszeren futó, S60 3rd Edition szoftverrel felszerelt multimédiás számítógépek sokoldalúságát kínálja. Az erőteljes fényképezési szolgáltatásokat, böngészést, e-mailt, és internetes közösségeket támogató Nokia N73 igazi hálózatra kapcsolt kamera.

A Nokia N93 Carl Zeiss lencsével ellátott 3,2 megapixeles kamerát és háromszoros optikai zoomot vonultat fel, a gyártó szerint DVD-hez mérhető minőségű videofelvételre képes. A Nokia N93 közvetlenül a kompatibilis televízióra kapcsolható, ahol nagy képernyőn tekinthetők meg a felvételek. A fotókat és a videofilmeket egyenesen a blogba vagy az internetes fényképalbumba tölthetjük fel.

A Nokia N93 másodpercenként 30 képkockás MPEG-4 VGA videofelvételt és sztereó hangot rögzít, a rázkódásmentes felvételt pedig digitális stabilizátor segíti. Emellett 3,2 megapixeles (2048 x 1536 képpontos) kamera, Carl Zeiss Varia-Tessar lencse, háromszoros optikai zoom, akár hússzoros digitális zoom, autofókusz és ráközelítő-üzemmód segít abban, hogy pontos és tiszta felvételek szülessenek.

A Nokia N93 50 MB terjedelmű belső memóriával rendelkezik, amelyet a maximum 2 GB-os, leállásmentesen cserélhető miniSD kártyával tovább bővítve akár 90 percnyi DVD-minőségű videofilmet, vagy csaknem 2500 jó minőségű fényképet tárolhatunk a készüléken.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!