SG.hu

A Nokia litván HSDPA hálózatban segédkezik

Litvánia első mobilszolgáltatója, az Omnitel Palanga városban elindította nagy sebességű csomagkapcsolt adatforgalmi (HSDPA) szolgáltatását, amely később az egész országban elérhető lesz majd.

"A nemrég elindított, és most HSDPA-val továbbfejlesztett WCDMA 3G hálózatunkkal a legjobb minőségű szolgáltatásokat kínálhatjuk ügyfeleinknek, többek között nagy sebességű internetkapcsolatot is" - mondta Antanas Zabulis, az Omnitel vezérigazgatója. "A Nokia WCDMA és HSDPA megoldásainak, valamint a hálózat gyors telepítésének köszönhetően Litvániában elsőként kínálhatjuk ezt az új szolgáltatást."

A Nokia a WCDMA 3G és a HSDPA rádióhálózat mellett csomagkapcsolt gerinchálózati berendezéseket is szállított az Omnitel Lithuania számára, és a vállalat Nokia mobil központját (MSCi) Nokia MSC-szerver programozható kapcsoló-berendezéssel (softswitch)) fejleszti majd tovább. A Nokia karbantartási szolgáltatást is biztosít, és a hálózatot az egyedülálló, multitechnológiás Nokia NetAct™ hálózat-, és szolgáltatáskezelő rendszer támogatja majd.

A Nokia 59 WCDMA 3G ügyféllel rendelkezik. A vállalat nagy teljesítményű HSDPA megoldása a Nokia WCDMA hálózatok egyszerű szoftverfrissítése, így a továbbfejlesztett hálózat kiépítése költséghatékony és gyors. Az első szakaszban a jelenlegi 3G-nél négyszer gyorsabb, így jóval élvezhetőbb adatszolgáltatást tesz lehetővé. A világszerte több mint húsz HSDPA ügyféllel rendelkező Nokia piacvezető a HSDPA terén, a hálózatok nagy része pedig már működik. Számos szolgáltató a Nokia HSDPA-val indította el a HSDPA hálózatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!