SG.hu

Mobilpartyt szervez a Nokia

A június 10-én hozzánk is megérkező Nokia Trends nemcsak egy partyt jelent világhírű előadókkal, de a mobilitásra is nagy hangsúlyt fektet.

A hagyományos bulikkal ellentétben, amikor a mobiltelefont csak a zsebekben hordják, a Nokia Trends-en már a party előtt fontos szerepet játszik minden készülék, hiszen a legtöbben már nálunk is sms-ben kapják meg jegyüket. A helyszínre érkezők jegyét pedig egy automata ismeri majd fel, így beengedve a szórakozni vágyókat. Az épületen belül további mobil megoldások várják a zenekedvelőket, például Bluetooth kapcsolatot létesíthetnek és a party során folyamatosan a fellépőkkel kapcsolatos háttérképek, csengőhangok vagy animációk érkeznek telefonjukra. Sőt, a buli egész területéről bárki SMS-eket és MMS-eket küldhet, amelyek azonnal megjelennek a virtuális vendégkönyvben vagy animációként a falon.

A külön "Nokia zeneteremben" és a digitális művészeteket is ábrázoló "chill-out" termekben pedig bárki megismerheti a legújabb zenetelefonokat, a Nokia 3250-t és a Nokia N91-t. Az eseményen több zenei stílust képviselő művész lép színpadra a Műcsarnokban, köztük hazánkba látogat Tiga, Timo Maas vagy Roisin Murphy, míg a hazai előadókat az Anima Sound System, Karányi, Varga Zsuzsa és a Stopsonic, valamint a Ch.I.P. képviseli a 110 éves Műcsarnokban. A Nokia Trends partysorozat 2004-ben indult Latin-Amerikából, ahol zenerajongók százezrei gyűltek össze a világ minden részéről. A tervek szerint az európai Nokia Trends fesztiválokon zenekedvelő fiatalok százezrei tombolnak majd Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban, Nagy-Britanniában és Olaszországban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!