SG.hu

Bővítések és meghívóküldés az iWiW-en

Május eleje óta folyamatosan dolgozik a T-Online Magyarország a legnagyobb magyar közösségi portál, az iWiW rendszerének stabilizálásán, megújításán. A fejlesztéseknek köszönhetően megvalósult a legtöbb felhasználó által várt lépés; május 27-én minden regisztrált tag, akinek nem volt meghívója egy meghívót kapott, amellyel tovább bővítheti ismerősei körét.

A szakemberek eddig hét új frontend-szervert állítottak üzembe, amelyek az oldalak megjelenítésében, a nagyobb mennyiségű kérés kiszolgálása érdekében működnek. Eközben két másik új szerver is "munkába állt", így ismét működik a "legrövidebb út" funkció, amely modern igazolása annak az elméletnek, hogy az emberek - éljenek bárhol is az országban - hat lépésben összekapcsolhatóak.

A T-Online Magyarország az elmúlt napokban az üzenetek küldését-fogadását kiszolgáló gépen tárhelybővítést hajtott végre, ezáltal stabilizálódott az üzenetküldési funkció. Ezen kívül a képek is nagyobb tárhelyre költöztek. A kilenc új szerver beállításán túl sor került a memória és a diszk bővítésére is, 24 GB memóriával és egy 2 terabyte-os diszkkel nőtt a szerverpark teljesítménye. A szolgáltatás mögé a vállalat még több gépet állít be: folyamatban van három új szerver üzembe helyezése, amelynek célja a tartalékkapacitás kialakítása.

Az akvizíció óta tapasztalható, hogy a felhasználószám továbbra is folyamatosan növekedik: a tulajdonosváltás óta közel 140 000 taggal bővült az online közösség, ezzel május végére elérte a 800 000 fős regisztrált létszámot. A tulajdonosok reményei szerint a meghívóküldési lehetőséggel a közösségi portál hamarosan elérheti az egymilliós taglétszámot, illetve látogatottság terén megerősítheti a dobogós helyezését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mac12 #5
    Esetleg akinek van egy felesleges meghívója eltudná küldeni erre a címre:


    [email protected]

    előre is köszi
  • c115 #4
    Vki dobjon meg egy meghívóval pls pls: [email protected]
  • Komolytalan #3
    Mindennapi iwiw cikkünket add meg nekünk most, Ó t-offlány, te félisten, nem is fél, egész...
  • kisgabo #2
    minek? írd ki...

    x* 4*500gb, reméljük nem küldte paldóra a téonlányt...
  • cSuwwi #1
    "és egy 2 terabyte-os diszkkel"

    ilyen winyó nekem is kell :]