SG.hu

Lezajlott a HP Szoftverkonferencia 2006

Az immár három éves múltra visszatekintő Szoftverkonferencia rendezői szerint idén is sikeres volt.

Az eseményt a korábbi éveknél nagyobb érdeklődés kísérte: mintegy 500 résztvevő hallgatta az előadásokat a MOM Park Mozi területén. A helyszín választás nem véletlen, ugyanis idén a szervezők az IT vezető és a filmrendező munkája között kívántak párhuzamot vonni.

A konferenciát Dr. Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója és Bukits Róbert üzletág igazgató nyitotta meg. Köszöntőjükben hangsúlyozták: az elmúlt években a HP Szoftver üzletág dinamikus növekedést produkált, amelyben stratégiai szerepe volt annak, hogy a vállalatnál és partneri hálózatban meglévő szinergiákat hatékonyan ki tudták használni. Továbbá hangsúlyozták, hogy kiemelt szerepe volt annak is, hogy a HP menedzsmentje stratégiai területként támogatta ezt az üzletágat.

Ezt követően Kern András színész, rendező beszélt arról, milyen fontos az összhang egy film forgatásánál, csakúgy mint az IT területen. A beszélgetés hallgatói bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé, egy rendező munkájába, a forgatások során felmerülő esetleges nehézségekbe.

Ezután Milind Govekar, a Gartner piackutató cég alelnöke tartott előadást "az informatikai szervezet működtetésének fejlesztése az üzleti eredmények növelés érdekében" címmel. A konferencia következő pontjaként a résztvevők egy élő demonstráció keretében tekinthették meg az Open View felügyeleti szoftverek felhasználási területeit, amelyet ezúttal egy animációs film elkészítésén keresztül demonstráltak a "stáb" tagjai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!