SG.hu

A CA bejelentette a CA World 2007 időpontját

A CA bejelentette, hogy 2007. április 22. és 26. között, a Nevada állambeli Las Vegasban, a Venetian Las Vegas hotelben és a Sands Expo Center kiállítóközpontban tartja meg felhasználói konferenciáját, a CA World 2007-et.

A vállalat szerint a 2005-ös rendezvény rendkívüli sikere után a CA World 2007 ismét egyedülálló lehetőséget nyújt a vállalat ügyfeleinek és partnereinek az ágazati trendek feltérképezésére, valamint a piac legkiterjedtebb és legfejlettebb felügyeleti szoftverportfóliójának közelebbi megismerésére. Az ötnapos rendezvény résztvevői emellett az IT-szektor legnevesebb szakembereivel is konzultálhatnak.

A hagyományokat folytatva, a következő CA World programjában is szerepelnek majd a kiválasztott témát részletesen ismertető szemináriumok, gyakorlati laborfoglalkozások, nyílt fórumok és demók, amelyek segítségével a szervezetek maximálhatják technológiai beruházásaik üzletmenetre gyakorolt kedvező hatását, és egységesíthetik illetve egyszerűsíthetik a működésük minden területét lefedő IT-háttér üzemeltetését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!