SG.hu

Európai Kiválóság díj a Silicon Computers-nek

Az EMMAC (az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója) nemzetközi szakmai zsűrije a Silicon Computers Kft. tevékenységét "European Seal of Excellence in Multimedia" díjjal jutalmazta.

A kitüntetést 2006. március 10-én a hannoveri CeBIT kiállításon, a világ legnagyobb nemzetközi informatikai és telekommunikációs vásárán adták át. Philippe Wacker, az EMMAC főtitkára az átadási ünnepségen kiemelte, hogy a díjazottak olyan, szakmailag kiváló, sikeres, innovatív vállalkozások, amelyek fontosnak tartják a piac igényeit, a nemzetközi jelenlétet és az erre irányuló marketing tevékenységet is.

A Silicon Computers Kft., mint a Silicon Graphics és számos más technológiai cég hazai képviselete, több mint 10 éve professzionális multimédia rendszerek vezető hazai fejlesztője és rendszerintegrátora. A közel húsz sikeres multimédia projekt közül a legjelentősebbek egyenként több százmillió forint értékűek. Ezek a digitális multimédia archiválás és tartalom menedzsment, a digitális (tapeless) televíziózás és a média-streaming szolgáltatások területén nyújtanak teljes megoldást olyan intézményeknek, mint a Nemzeti Audiovizuális Archívum, a Magyar Országgyűlés, az ORTT, a TV2, a Duna Televízió, az RTL Klub, a Magyar Telekom, stb.

A Silicon Computers Kft. rendszerintegrátorként komplett megoldással rendelkezik a manapság egyre nagyobb érdeklődéssel kísért 3Play szolgáltatások bevezetéséhez is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!