Berta Sándor

USB-toll arannyal és gyémántokkal

A számítástechnika világában is vannak olyan termékek, amelyeket nem a kispénzű, átlag vásárlóknak szánnak a gyártóik. A White Lake adattárolókat gyártó cég által a CeBIT-en is bemutatandó USB-toll is egy ilyen luxuskategóriás eszköz.

Az egyedi gyártású darabokat 14 karátos aranyból készítették és öt csiszolt gyémánttal is büszkélkedhetnek. Az USB-tollakat kézzel készítették és Erwin de Vroome holland aranyműves díszítette őket. Áruk 3000 euró, míg gyémántok nélkül "csupán" 2400 eurót kóstálnak.

"Ez a termék új piacokat nyithat meg a számunkra. Az emberek szeretik az egyedi dolgokat. Jól bizonyítja ezt, hogy az elmúlt években többezer, a vásárlók nevének kezdőbetűivel díszített terméket adtunk el világszerte. Ezek a tárgyak, azon túl, hogy ajándékként is kitűnőek, eredeti céljukra is felhasználhatók. Egyre nagyobb igény van ezekre az árucikkekre, hiszen az emberek kezdik felfedezni maguknak az exkluzív, különleges dolgokat" - nyilatkozta Rob van Berkom, a White Lake tulajdonosa.

Persze nem az aranyból készült, gyémántokkal díszített USB-toll az első luxuscikk a számítástechnikai piacon. Korábban piacra dobtak már aranyból készült mobiltelefont, luxusbútort és évekkel ezelőtt megalakult a világ első számú luxus mobiltelefon-gyártója is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!