SG.hu

T-Online ADSL Hungarotel és Invitel területen

Egy tavaly év végén megkötött megállapodás értelmében a T-Online Magyarország DSL termékcsalád meghatározott lakossági megoldásai február 15-től elérhetővé válnak a 32-es, 66-os, 68-as, 89-es és 95-ös telefonkörzetben is.

A lakossági ajánlatokból a Család és a Megasztár Multimédia termék ugyanazon az áron válik elérhetővé a Hungarotel szolgáltatási területén, mint az ország többi részén. A Család csomagnak a T-Online vírusvédelmi megoldása is része. A Megasztár Multimédia csomag elsősorban azoknak a felhasználóknak szól, akiknek fontos a gyors letöltési sebesség és a nagy sávszélesség, akik elsősorban szórakozásra használják az internetet, hiszen havi bruttó 1500 Ft értékben válogathatnak az előfizetők a T-Online multimédiás tartalmaiból, Zeneáruházának illetve a Tékájának kínálatából. Emellett korlátlanul nézhetik online az AXN tévécsatornát, és díjmentesen csemegézhetnek a TV2 zenei tehetségkutató-műsorának, a Megasztárnak folyamatosan bővülő videó kínálatából és első kézből tekinthetik meg 2006 legnagyobb versenysorozatát az interneten.

Az Invitel szolgáltatási területén élők szintén mától érik el a Család és a Megasztár Multimédia csomagot - a 24-es, 25-ös, 27-es, 28-as, 33-as, 57-es, 62-es, 63-as és 88-as telefonkörzetekben eddig csak a Start belépő szintű csomagra lehetett előfizetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #2
    Nagyon baró,3 hónapja kötöttem a 66-os körzetben T-Kábelt (40 giga forgalom korlát)
  • dimenzio harcos #1
    Ötőlöm a Tö-köm-öt ös.