SG.hu

A HP-nél ASDP minősítést nyert el a Montana

A Montana Rt. tagja lett annak a HP-nál kiemelt alvállalkozói státuszba sorolt 6 cégből álló szűk körnek, melynek tagjai az ASDP minősítést Magyarországon megszerezték. Hasonló minősítést mondhat magáénak az Albacomp, a Delta és a Minor is.

ASDP partner az a cég lehet, amely eleget tesz a szigorúan ellenőrzött szervízelési színvonalnak, melyet a HP mérőszámokkal kalibrál. Emellett a Montana Rt. HP emelt szintű szolgáltatás, azaz CarePack forgalmának folyamatosan meg kell haladnia a teljes HP HW (szerver, munkaállomás, nyomtató) értékesítési volumen 5%-át.

A CarePack a HP által egyfajta dobozos termékként értékesített support szolgáltatás. A Montana Rt. által leggyakrabban forgalmazott CarePack a garancia kiterjesztés (az alap 1-3 év garanciát terjeszti ki 3-5 évre), a PostWarranty CarePack (garancia lejárta után lehet megvenni, ezáltal az eszköz 1 évig ismét garanciális lesz) és az emelt szintű hibaelhárítás (garantált javítás-megkezdési, esetleg hibaelhárítási idő).

A cégnek mindkét feltételt minden évben újra és újra teljesítenie kell ahhoz, hogy megőrizhesse „Authorised Service Delivery Partner”-ségét (ASDP).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!