SG.hu

Vezeték nélküli IP-infrastruktúra kórházakban

A Siemens Communications ágazata olyan megoldással támogatja a lübecki központú, világszerte 6000 munkatársat foglalkoztató, 1 milliárd euró forgalmú Dräger Medical orvostechnikai vállalatot, amellyel a páciensek létfontosságú adatai a kórház meglévő hálózatán keresztül hozzáférhetővé tehetők.

Erre a legmodernebb WLAN-technológiát vetik be, miáltal javul a kórházszemélyzet mobilitása, és stabil hálózati működés biztosítható. Az így előálló vezeték nélküli infrastruktúrában az orvos- és ápoló személyzet a páciens vitális adataihoz bárhol, bármikor hozzáférhet. A megoldás alapja az Infinity OneNet, a Dräger hálózati infrastruktúra- és szolgáltatás-csomagja, amely révén a kórház meglévő hálózata egyidejűleg használható páciensmonitoring céljaira, valamint kereskedelmi és adminisztratív feladatokra.

A Siemens, mint az Infinity OneNet tanúsított megoldás-partnere a kooperációba a vezeték nélküli hálózatok és ügyfélszolgálat területén meglévő szakértelmét viszi be. A Wireless VoIP-technológiával kombinált Infinity OneNet nagymértékben növeli a hatékonyságot, amennyiben mobil végkészülékeiken át közvetlenül összeköti az ellátó személyzetet egymással és a pácienssel.

Így mindenki bárhol elérhető, és elmaradhatnak a kórtermek és szolgálati helyek közti időt rabló gyaloglások is, melyek a páciensek adatainak ellenőrzésére, vagy kéréseik teljesítésére eddig szükségesek voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!