SG.hu

Megújult Nokia logó

A napokban megújult a mobilcég által viselt logó.


A vállalat által meghirdetett mobil fotó versenye mögé eközben a világ legjobb fotósai közül öten álltak. A nemzetközileg elismert fotós, Juergen Teller; az Egyesül Államok legismertebb fényképésze, Philip-Lorca DiCorcia; a díjnyertes, Londonban élő fotográfus, Nick Waplington; Raghu Rai, az egyik legelismertebb indiai dokumentumfotós, és Jiancheng Dong, egy kiemelkedő természet- és dokumentumfotós támogatja a most elindított Nokia Nseries See New pályázatot.

A versenyben a reménybeli fotósoknak egy megapixeles kameratelefon segítségével "valami újat" kell lefényképezniük: például különleges szögből kell megörökíteniük valamit, vagy még sosem fotózott tárgyat kell választaniuk. A versenyzők buzdítására professzionális sztárfotósok vették a kezükbe a Nokia N90 fejlett képkezelő készüléket. A fotográfusok által megörökített több mint 60 felvétel a www.seenew.com címen, a Nokia Nseries mobil hobbifotósoknak fenntartott internetes közösségi oldalán látható.

Az öt fotós nem csupán fényképeivel ihleti meg a résztvevőket, hanem zsűriként is működik. Díjként pedig megfizethetetlen lehetőséget kínál: a nyertes asszisztensként tölthet el egy napot valamelyikükkel egy fotózáson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bith #3
    Ez már a megújult, ami a cikkhez mellékelve van? Mert én nem nagyon látom a különbséget.
  • dondore #2
    nahhh
  • dondore #1
    KONKA ;)