Napi Online

Két magyar kiállító a Productronica szakvásáron

November 15-18. között várja az elektronikai gyártás szakembereit a Productronica szakvásár Münchenben.

Az 1974 óta kétévente sorra kerülő rendezvény bemutatja a szakterület teljes értékteremtő folyamatát, az áramkörök és részegységek gyártásától az alkatrészek beültetésén és a mérési és ellenőrzési technológián át a gyártási logisztikáig és az elektronikai gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokig. A legutóbbi, 2003-as rendezvényen több mint 1500 kiállító mutatkozott be, 36 százalékuk érkezett Németországon kívülről, például 88 bemutatkozó Nagy-Britanniából, 83 az Egyesült Államokból, 75 Svájcból és 60 Olaszországból.

Az idei vásári kínálatban - a hagyományos területeken túl - olyan új témakörök jelennek meg, mint például a gyártási logisztika és anyagmozgatási technológia, valamint a mikro- és nanotechnológia, amely a MicroNanoWorld elnevezésű külön bemutató keretében vonultatja fel az újdonságokat. A MicroNanoWorld eseménysorozatához szorosan kapcsolódnak a Productronica élő bemutatói és konferenciái, mint például a rádiófrekvenciás azonosítók (RFID) alkalmazása és a mikrorendszerek felhasználói fóruma.

Az elektronikai gyártás a University College London tanulmánya szerint nemzetközi összehasonlításban Magyarországon bővült a legnagyobb mértékben az utóbbi években. Ugyanez a tanulmány az elektronikus adatfeldolgozás, az alkatrészgyártás, a fogyasztói és kommunikációs elektronika, valamint a radaralkalmazásokban jelölte meg a magyar szakterület legfontosabb termékcsoportjait. Magyarországot az idén két kiállító: a D és Társa Bt., valamint a Interplex Hungary Kft. képviseli.

Az érdeklődő látogatóknak és a szakembereknek a Messe München hivatalos magyarországi képviselete, a Promo Kft. biztosít vásári információt és belépőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!