SG.hu

IFA 2005: Samsung-újdonságok

A Samsung Electronics bemutatja új televízió-portfolióját, valamint egyéb – televíziózásra is alkalmas – hordozható készülékeit a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai kiállításán és vásárán.

A vállalat a szakvásáron sajtótájékoztatót tartott „A televíziózás jövője” címmel, amelyen a vállalat szakemberei bemutatták a digitális technológia fejlődésével kialakuló új televíziózási szokásokat. Bemutatták a 102” plazma-modellt, a 82” LCD-televíziót és a 71” DLP-modellt. Ezeken kívül, a vásár látogatói megcsodálhatják a keskeny képcsöves kialakítású, egészen új termékkategóriát teremtő SlimFit készülékeket is, amelyek a CRP (Cathode Ray Panel) technológiának köszönhetően mindössze 16” mélységűek, a hagyományos televíziók átlagosan 24” mélységével szemben.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Az otthoni használatra készült televíziókon kívül a kiállításon a Samsung bemutatja mobil-televíziózási technológiáit is, amelyek lehetővé teszik, hogy a tévéműsorokat bárhol, bármikor figyelemmel kísérhessük egy laptop, PDA, mobiltelefon, hordozható DVD-lejátszó vagy hordozható médialejátszó segítségével. Megtekinthetőek továbbá a gyártó legújabb, formatervezett videokamerái, házimozi-rendszerei és digitális zenelejátszói is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!