Figyelőnet

iTunes a Nokia N91-ben

A Nokia mai bejelentése szerint a legújabb multimédia telefon, a Nokia N91 képes lesz közvetlenül elérni az Apple iTunes szolgáltatását.

Egy finn lap szerint a Nokia szóvívője azt nyilatkozta, hogy a legújabb médiatelefonjuk az N-91 már képes iTunes-szerű alkalmazások futtatására. A Taloussanomat című lap azt is tudni véli, hogy a Nokia felhasználói számára közvetlen elérést szeretne az Apple online-zeneletöltő szolgáltatásához.

Klikk ide! Klikk ide!
Nokia N91 - klikk a képekre a nagyobb felbontáshoz

A Nokia a multimédiás szolgáltatásokban már amúgy is erős N szériát szeretné továbbfejleszteni ezzel a lehetőséggel. Ha hihetünk a hírforrásnak akkor az Apple és a Nokia igen előrehaladott állapotban tart a tárgyalásokban és az N-91-es modell is piacra kerülhet világszerte az év vége tájékán. Az új telefon a tervek szerinti 4 GB tárolókapacitása elégnek látszik az mp3-ak tárolására, további pletykák pedig arról szólnak, hogy szinte minden zenei formátumot (wav, wma, Real Audio 8) tud majd kezelni az okoskészülék megjelenésekor.

A Nokia versenytársa a Motorola szeptemberre ígéri a saját iTunes kompatibilis készülékét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tehen_m #6
    Egyszerűen nem tudom miről beszélsz.
    nokia pc suite remek progi. Videót egyszerően másol fel a megadott könyvtárba. Javat csak át kell "húzni" az egyik oldalról a másikra és telepítette is azonnal ...
  • JiBBeRiSH #5
    Én nem ülök itt egész nap, hogy figyeljem a válaszokat. Amúgy meg nem a telefonos szoftverekre gondoltam, hanem amit a telefon mellé adnak és a PC-re kell telepíteni. Volt szerencsém nem egyhez, de mindegyik egy 0 volt. Már akkor rosszul voltam, amikor béna 3d-s animációkkal kezdődött a telepítés. De ezt még kibirtam volna, ha a program jó lenne. De sajnos azok is átgondolatlan koncepciókat tartalmaztak. Tele felesleges funkciókkal. Inkompatibilisek mindennel. Alig lehet megtalálni bennük valamit, mert tuti minden máshol van, mint ahogy logikus lenne, stb.
  • Sliders #4
    tudod mi a szar.....
    nokia prg-k szerintem enyjhén megállják ahelyüket cucu. Mondjuk egy 6680-ast vagy egy n90-est fogdossál át alaposan és utána ragadj billentyűt
  • tehen_m #3
    Válaszolni biztosan túl megeröltető...
  • tehen_m #2
    Milyen nokia programjai??????
    Akkor lesz v nem?
  • JiBBeRiSH #1
    Ez nem ártana, mert a Nokia programjai legendásan sz@rok.:)