SG.hu

Magyarországon is kapható a Nokia N90

A Nokia bejelentette, hogy Magyarországon elindult az új N90 szállítása. Az N90 a Nokia nemrég bemutatott, nagy teljesítményű multimédiás Nokia Nseries készüléksorozatának zászlóshajója.

"A Nokia N90 bemutatásával a Nokia megerősíti a mobil fényképezés piacán szerzett vezető és újító szerepét" - mondta Juha Putkiranta, a Nokia Multimedia Imaging üzletágának alelnöke. "Örömmel fogadtuk az iparág kedvező reakcióját a Nokia N90 bemutatása után, és úgy véljük, a készülék nagyszerű ergonómiája, kiváló minőségű kijelzője, Carl Zeiss optikája, és kimagasló videofunkciói mindig és mindenhol fényképezésre ösztönzi majd felhasználóinkat."


Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Nokia N90

A szolgáltatások között található egy két megapixeles, autofókuszos kamera beépített vakuval és a közeli képekhez használható makró-üzemmóddal, illetve CIF felbontásban felvételt készítő, és a készüléken a szerkesztést is biztosító videokamera."A Nokia N90 valódi áttörést jelent a fotósok számára - ez az első olyan kameratelefon, amellyel biztos lehetek benne, hogy a felvétel sikerül" - mondta az ismert fotós, Nick Waplington. "Már több éve Carl Zeiss optikát használok. Mivel a Nokia N90 is ezt az optikát használja, ezért a telefon kötelezően beszerzendő bárki számára, aki komolyan veszi a jó képek készítését."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noss #8
    én inkább a rádiótelefonos fényképezőgépre buknék, csak olyanról nem tudok. pedig láttam már pár éve, h komplett gsm-cucc volt SD-kártyaként.
    sokkal szebb lenne, ha a manuálfókusszal tárcsáznánk és a zoommal állítanánk a beszédhang erején... :)
    :P
  • noss #7
    ja rólam azért érdemes tudni, h rühellem a "fényképezőgépes rádiótelefonokat"... ;)
  • noss #6
    Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika Carl Zeiss optika
    hype
    mintha számítana bármit is...
    ...persze hogy számít: marketing!
  • tehen_m #5
    160e +áfa
  • onimusha #4
    sztem minimum 120e lesz
  • tehen_m #3
    Mi a gondod?
  • mope2 #2
    akartam írni hogy megint nem vitték túlzásba a kijelző méretét, de utánna olvasva már tudom hogy a kihajtható kijelzó mértet 352×416, elég ez ?
  • Lenny #1
    Gondolom nem két fillérbe fáj...