SG.hu

T-Systems távközlési rendszer az APEH-nél

A mai napon az APEH és a T-Systems szerződés írt alá arról, hogy a T-System nyújtja az APEH számára a hangalapú távközlési szolgáltatásokat.

Az APEH - munkájának könnyítése érdekében és költséghatékonysági okokból - úgy döntött, hogy átalakítja az országos távbeszélő rendszerét, ezért pályázatot írt ki, amelyen a Magyar Telekom üzleti szolgáltatásokért felelős üzletága, a T-Systems is indult. A T-Systems ajánlatában az alapszolgáltatások mellett az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatra (EKG) történő csatlakozás is szerepelt. Az APEH az EKG-ra történő csatlakozás lehetősége mellett a szolgáltatás minősége és a kedvező árak miatt a T-Systems ajánlatát választotta.

"Az APEH kiemelt figyelmet fordít a költséghatékonyság javítására, ezért igen jó eredménynek számít, hogy a megállapodás révén a telefonköltségek jelentős mértékben csökkenhetnek az Adóhivatalnál" - értékelte a megállapodást dr. Szikora János, az APEH elnöke. Az együttműködésről szóló keretszerződést az APEH részéről dr. Szikora János elnök, a T-Systems részéről Tankó Zoltán, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese és Fazekas Béla, T-Systems igazgatója írták alá július 5-én.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!