SG.hu

Egységesítették az iPod modelleket

Az Apple összevonta az iPod és iPod photo termékeket, minden iPodon színes kijelző lesz külön Podcast menüvel.

Az Apple bejelentette, hogy összevonja az iPod és iPod photo termékeket, így egyszerűsítve a termékcsalád felépítését és egységesítve a színes kijelzőt minden fehér modellen. Az új iPod család így egy 20 GByte-os, valamint egy 60 GByte-os változatot tartalmaz. A lejátszó új szoftvere már külön menüpontot tartalmaz a Podcast műsorok számára, valamint a színes képernyőn képes a dalokhoz tartozó lemezborítók, vagy más grafika megjelenítésére is.


"Az iPod felhasználók szeretik színekkel gazdagítani a zenei élményt" - mondta Greg Joswiak, az Apple iPod marketingért felelős alelnöke. "A leegyszerűsített iPod termékcsalád, mely most 20 és 60 GByte-os, színes képernyős modelleket kínál, külön Podcast menüvel, a legkényelmesebb megoldást kínálja a Podcast műsorok hallgatására."


A termékek többezer fényképet képesek tárolni vagy akár közvetlenül a digitális fényképezőgépről is áttölteni az opcionális iPod Camera Connector segítségével. A fényképekből diaporáma készíthető az iPod-on tárolt zenékkel aláfestve, melyet akár TV-készüléken is be lehet mutatni. Az iTunes most bemutatott, új, 4.9 változata lehetőséget biztosít a Podcast műsorok közötti böngészésre, válogatásra, az új epizódok önműködő letöltésére. Megkönnyíti a kiválasztott Podcast adások epizódjainak kezelését, lehetővé téve a dátum és más paraméterek szerinti böngészést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TH448 #3
    Azért nem tudom, milyen PDA-n tudnátok 20, 60gigát tárolni...
    Nekem tetszik, csak drága...
  • Sir Quno Jedi #2
    csak ebben van hdd ami jól lecsökkenti a készenléti idejét a nyomorultnak...
  • Manoi #1
    Hurrá!
    Most már lehetne egy csökkent értelmi képességű PDA-m drádábban mint egy PDA!

    Hajrá iPod :)