SG.hu

Online kvízjáték az eMagyarország Roadshow keretében

A hét magyarországi régióban kisorsolt nyertesek 1 éves, szélessávúinternet-előfizetést, egy asztali számítógépet és egy mobiltelefont vihetnek haza.

Az eMagyarország Roadshow keretében online kvízjátékot indít az Informatikai és Hírközlési Minisztérium. A 2005. május 31. és augusztus 17. között az eMagyarország portálon futó játék helyes megfejtői értékes ajándékokat nyerhetnek. A játék résztvevőinek egy, az internet különböző szegmenseiben elrejtett mozaik kép darabkáit kell összegyűjteniük. A mozaikkockákhoz a portálon feltett kérdések helyes megválaszolásával juthatnak el a játék résztvevői. A mozaikok szerepelhetnek weboldalakon, érkezhetnek e-mailben, vagy gyorsüzenet-küldő alkalmazásokon keresztül, ingyenes online játékokba csempészve, esetleg szöveges állományból kell őket megadott módszer szerint képpé alakítani.

A játék megfejtői közt a roadshow utolsó állomását követően Magyarország mind a hét régiójából (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Közép-Magyarország, Nyugat-Dunántúl) egy-egy nyertesr sorsolnak ki. A nyertesek az Intel jóvoltából Albacomp számítógépet, egyéves szélessávúinternet-előfizetést (az elérhetőség függvényében a UPC, a GTS-Datanet vagy a T-Online feljánlásaként), valamint a T-Mobile jóvoltából Nokia 6020-as típusú mobiltelefont és az alapcsomagon túl 10 000 Ft-os feltöltőkártyát tartalmazó Domino csomagot kapnak, melyet szeptemberben egy nagyszabású díjátadón vehetnek át.

Az online kvízjáték támogatói mellett további piaci szereplők is csatlakoztak a roadshowhoz. Az Euroweb NeophoneX programja révén a kamionból négy helyszínen térítésmentesen lehet az interneten keresztül telefonálni. A helyszíni játékokon résztvevők a Vivanet ajándékait (NetCat és Domyno+ internetcsomag) nyerhetik meg.

Ugyancsak az eMagyarország Roadshow keretében kerül sor a III. Unoka - Nagyszülő Informatikai Verseny selejtezőire is. Az idén ősszel immár harmadik alkalommal megrendezett versenyre unokák és nagyszülők együttesen nevezhetnek. A párosok olyan kérdéseket kapnak, amelyek megválaszolása intenzív internetes keresést és kreativitást követel meg az indulóktól. A selejtezőkre a roadshow egyes állomásain, az eMagyarország Kamionban kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!