SG.hu

Játékkal népszerűsíti a szélessávot az IHM

A szélessávú internetezést népszerűsítő online játékot indított az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.

A játékkal a tárca célja a szélessávú alkalmazások előnyeinek gyakorlati bemutatatása, elsősorban a nők érdeklődésének felkeltése. A Nők Lapja Cafe-n két héten át zajló vetélkedőt több informatikai cég, valamint internet- és tartalomszolgáltató támogatja médiafelületeivel és számos értékes tárgynyereménnyel.

Az online kvízjátékban az érdeklődőknek szélessávú alkalmazásokon alapuló szórakoztató kérdésre kell helyesen válaszolniuk. A játék fődíjai egy kétszemélyes ciprusi nyaralás a Sanoma Startutazástól, egy egy évre szóló chello light szélessávú internet-előfizetés a UPC Magyarországtól, egy HP digitális nyomtató a Hewlett-Packard Magyarországtól, illetve két Nokia mobilkészülék a T-Mobile Magyarország jóvoltából. A fődíjak mellett heti nyereményeket is sorsolnak, melyeket a Prakticomp, a Wiera, az Euroweb, a Sanoma és az IHM biztosít.

A szponzorok a fődíjakat 2005. május 20-án ünnepélyes keretek közt nyújtják át a nyerteseknek az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által a Millenáris Parkban szervezett Szélessávú Internet Napon, amelyen a szakma szórakoztató programok széles választékával várja az internet iránt érdeklődők minden korosztályát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #5
    És ahol már megvan a szolgáltatás (gyorsabb változata mer 512/128 MA már nem nagy cucc)?? :)
  • yy #4
    na, hol marad az 50 milliős amőba????
  • TeDDyRuSh #3
    HA jól néz ki a hugod és nyer,akkor nyugodtan küld el hozzám,nálam van Chello :DD
  • Zombye #2
    PONT EZT AKARTAM MONDANI, MEGELŐZTÉL!

    A lényeg, szegény nővérkémnek, már 2x akartam ADSL-T, és 1x Kábeltevés netet beköttetni a XV. kerület egyik félreeső sarkában, és még mindíg nem műxik a dolog.
  • TeszteloPontHu #1
    És ahol nem érhető el a UPC?