SG.hu

WLAN a Hunguest Hotel 21 szállodájában

A T-Mobile WLAN elérést nyújtó HotSpotjai a Hunguest Hotel szállodalánccal kötött együttműködésnek köszönhetően az országban már 79 helyen érhetők el.

A Hunguest Hotel Rt. 21 szállodájának bevonásával jelentősen nőtt azon pontok száma, ahol a T‑Mobile HotSpot szolgáltatása elérhető. A hozzáférési helyek jelenleg az Accor-Pannonia Hotelekben, a Hunguest Hotels szállodáiban, a Ferihegyi repülőtér A és B terminálján és a T‑Mobile üzleteiben érhetők el. A társaság mobilpiaci versenytársainak összes WLAN hozzáférési pontját közel húszszor meghaladó számú HotSpottal rendelkezik és ezek köre a jövőben tovább bővül majd. A Matáv és a T‑Mobile WLAN megállapodásának köszönhetően pedig az említett két szolgáltatónál megvásárolt hozzáférések mindkét cég HotSpotjainál, összesen tehát 150 helyen felhasználhatók.

A T‑Mobile előfizetéses ügyfelei a mobil vásárlásra fordítható havi limitjük erejéig, Dominósok pedig egyenlegük terhére vásárolhatnak WLAN hozzáférést. Bárki más hitelkártyával használhatja a társaság gyors vezeték nélküli internet szolgáltatását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!