SG.hu

Az Apple bemutatta az iPod Photo változatot

Az Apple bemutatta az iPod Photo változatot, az iPod család legújabb tagját, amely a 15 000 zeneszámon kívül akár 25 000 digitális fénykép tárolására is alkalmas.

Az iPod Photo nagy felbontású, színes képernyőjén illetve csatlakoztatott TV-készüléken is képes bemutatni a rendszerezett formában tárolt képeket, melyek között az érintőkorong segítségével egyszerűen lehet keresni, böngészni.Az új lejátszó 40 és 60 GByte-os változatban készül, továbbfejlesztett akkumulátoruk pedig már akár 15 órányi zenelejátszást vagy egy 5 órás diaporáma-bemutatót (a készülék egyszerre is be tudja mutatni a fényképeket és zenéket) is lehetővé tesz.


"Most már a teljes zenei és fényképgyűjteményét magunkkal vihetjük; ez lesz a következő nagy sláger" - mondta Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója. "Már mindenkinek digitális fényképezőgépe van, és mindenki szeretné a képeket mindenhova magával vinni, hogy bárkinek megmutathassa."

Az Apple szabadalmaztatott Auto-Sync szinkronizációs technológiája a teljes iTunes zenei könyvtár, valamint Naptár és Címtár adatok mellett FireWire vagy USB 2.0 csatlakozón keresztül már az iPhoto programban tárolt fényképeket is képes a szerkezet lemezére másolni. Mac-felhasználók az iPhoto programot kapcsolhatják készülékükhöz, Windows-felhasználók pedig az Adobe Photoshop Elements és Photoshop Album programok, vagy a My Pictures könyvtár képeit szinkronizálhatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macc #2
    vastag mint egy tegla...
  • Macc #1
    Azert a U2 limited edition iPod sem nez ki szarul. Ez viszont joval vastagabb mint az eddigiek:(