SG.hu

Megjelent a Clearswift MIMEsweeper for SMTP 5.0

A Clearswift bemutatta a MIMEsweeper for SMTP 5.0-t. Az e-mail tartalombiztonsági termék legújabb verziója olyan megoldásokat tartalmaz, melyek segítségével elhárítható az összes tartalombiztonsági fenyegetés - így véd a spam, a vírusok, a férgek, a trójai alkalmazások és a túlterheléses támadások ellen is.

A vállalat közleménye szerint a MIMEsweeper for SMTP professzionális tartalombiztonsági motorja 33%-kal több fájltípust képes elemezni, mint korábban - tömörített adatokat, képeket, multimédiás fájlokat, parancsfájlokat és biztonságos üzeneteket is, mint például a Microsoft IRM formátumú levelek -, ezzel lehetővé válik a rugalmasabb és diszkrétebb házirendkezelés. A szoftver képes a tartalom kibontására és elemzésére, így kivédi a fájltípust elrejtő támadásokat (például a tömörítést vagy átnevezést), és sokkal biztosabb védelmet nyújt az új vírusokkal és a HTML biztonsági rések kihasználásával szemben.

A MIMEsweeper magja egy új üzenettovábbító rendszerrel bővült, így robusztus és skálázható platformot biztosít, miközben csökkenti a fenntartási költségeket. Ez az új rendszer az SMTP átjárókat egyetlen web alapú kezelőfelületben egyesíti, ezzel leegyszerűsítve az e-mailek napi adminisztrációját és elkülönítését. Több rendszergazda számára is megbízható kezelést biztosít egyetlen helyen. További újítás, hogy a program lehetővé teszi a beérkező és kimenő levekben található fájlok tömörítését, ezzel sávszélességet és tárhelyet takarít meg a legnagyobb vállalatoknak. Ez a funkció javítja a befektetés megtérülését azzal, hogy a jövőben kevesebb szükség lesz új hardverekre.

Az 5.0 verzió lehetővé teszi továbbá a szerep-alapú megközelítést is, azaz az irodai munka részévé teszi az e-mailek kezelését. Ennek a funkciónak köszönhetően az informatikai részleg helyett akár az emberi erőforrásokat kezelő részleg is megszabhatja a vállalati e-mail házirendeket.

A termékek további újítása, hogy automatikus rendszerfrissítéseket biztosít az azonnali fenyegetések kivédéséhez. A rendszer automatikus ThreatLab riasztásai - kifejezések, parancsfájl-tartalmak és fájlokra vonatkozó ellenőrzőösszegek - emberi beavatkozás nélkül frissítik a szoftvereket, így gyorsabb védelmet biztosítanak a felbukkanó fenyegetések ellen, illetve csökkentik a frissítés idejét és költségeit.

A termék többszintű levélszemét-szűrő funkciót tartalmaz, ami három professzionális technológiát kombinálva hozza létre páratlan tudásmotorját. Egyedi szolgáltatás, hogy a vállalatok spamszűrő profilokat alkothatnak, melyek a cég és az ott dolgozó munkatársak egyéni igényeihez idomulnak. A legújabb levélszemét profiloknak megfelelő beérkező e-mailek azonnal aktiválják a spamszűrő házirendet, így lehetőség van a kéretlen levelek azonnali, hatékony szűrésére.

A MIMEsweeper hatékony képelemző kiegészítést is tartalmaz, amely azonosítja, és kiszűri az e-mail üzenetekből a pornográf vagy más okból nem megfelelő beágyazott vagy csatolt képi tartalmat. A vállalatok saját képeiket is hozzáadhatják az adatbázishoz, ezzel biztosítva, hogy bizalmas tartalmat megjelenítő képeket - például tervrajzokat vagy terveket - tartalmazó e-maileket automatikusan kiszűrjön a rendszer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!