SG.hu

Spam- és tartalomszűrést vezetett be az Axelero is

Az Axelero felhasználói már kiszűrhetik és blokkolhatják a nem kívánatos weblapokat és webhelyeket is.

Új funkciókkal - levélszemét- (spam) és tartalomszűréssel, valamint tárcsázóprogramok (dialerek) elleni védelemmel - bővítette az Axelero Internet Biztonság elnevezésű, otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt szolgáltatását. A szolgáltatás az IT biztonsági megoldások egyik vezető szállítója, az F-Secure kifejezetten internetszolgáltatók igényeihez alakított "Security as a Service" (a biztonság mint szolgáltatás) koncepcióján alapul.

Az idén februárban indított Axelero Internet Biztonság vírusvédelmi és tűzfalszolgáltatásokkal látja el az otthoni felhasználók számítógépeit fix havidíj ellenében. A vállalat október 1-től új funkciókkal bővíti a szolgáltatást, az ügyfelek számítógépeire telepíthető, minimális konfigurációt igénylő alkalmazás új verziója már spamszűrésre is használható, a kéretlen reklámleveleket ugyanis külön mappába válogatja ki. Az új verzió védi a modemmel a világhálóra kapcsolódó gépeket a rosszindulatú webhelyekről észrevétlenül a PC-re települő, emeltdíjas számokat tárcsázó programoktól is.

További új funkció, hogy a magyar nyelvű szoftver segítségével a felhasználók szűrhetik és blokkolhatják a nem kívánatos weblapokat és webhelyeket, amely például akkor lehet hasznos, ha gyermek is hozzáfér a PC-hez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alien_AM #1
    persze persze