SG.hu

Új hangszórókat mutatott be a Logitech

A Logitech bemutatta X-530 és X-230 jelű hangszóróit, amelyeket a számítógépes játékok, a digitális zene és a videó kedvelői számára terveztek.

Az X-530 és X-230 az első olyan hangszórók, amelyekbe Frequency Directed Dual Drive (frekvenciairányított kettősmeghajtás) technológiát építettek. Nemrég a többhangszórós szatelitsugárzók használóinak még el kellett fogadniuk azt a kompromisszumot, hogy ha egy helyiségben több pontból sugároztak magas frekvenciás hangokat, akkor azok vagy kioltották, vagy erősítették egymást. Ez egyenetlen, hullámzó hangzáshoz vezetett.

A cég közlése szerint a szatelitsugárzókban lévő kettős, illetve duál hangszóróknak köszönhetően gazdagabbá válik a hangzás, és ez a megoldás segít elkerülni a magasfrekvenciás átfedéseket, amelyek egyenetlen hangzáshoz vezethetnek. Ez az interferencia jelentette korábban a legfőbb akadályt a kettősmembránú hangszórók kifejlesztésekor. Ezúttal az eredmény egységes, intenzív hangzás a szoba minden részén. A vállalat véleménye szerint az új audiórendszer alapjaiban fogja megváltoztatni árkategóriájának kínálatát.


Logitech X-230

Az X-230 egy dinamikus basszus equalizerrel ellátott mélysugárzóból és két kettősmembrános szatelit sugárzóból áll. A 2.1-es hangrendszert ahhoz fejlesztettek ki, hogy magasabb szintre emeljék az általános PC-használatot és digitális zenehallgatást. A rendszer csatlakoztatható akár egy hordozható zenelejátszóhoz is, hogy egy egész szobát betöltő hanghatást biztosítson, vagy egy speciális adapter segítségével sztereó TV-hez és HiFi berendezéshez is. Effektív teljesítménye 32 watt, és a telített hangzás, az ütős basszus egy magasabb szint a legtöbb PC-hez kapható sztereó hangszóróhoz képest. Európában szeptembertől, 49,99 euróért megvásárolható.


Logitech X-530

Az X-530 egy olyan 5.1 surround rendszer, amely arra lett kifejlesztve, hogy kiváló hangzást biztosítson a PC-n történő játékhoz és DVD-lejátszáshoz. A termék egy speciális adapter segítségével ugyancsak használható játékkonzolokhoz és asztali DVD-lejátszókhoz. A rendszer tartalmaz egy dinamikus, valósidejű equalizerrel ellátott mélysugárzót, amely minimális torzítás mellett maximális ütőerőt képes kifejteni. A sajtóanyag szerint a Logitech X-530 a dedikált középsugárzóval és az akusztikusan illesztett első és hátsó szatelitekkel tökéletesen kiegyensúlyozott térhatást biztosít. Az öt szatelit és a mélysugárzó együttese 70 watt effektív teljesítmény leadására képes. A termék Európában szeptembertől 79,99 euróért megvásárolható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Breki33 #5
    Brutto 18900 az elég barátságos

    de mennyi egy ilyen adapter?
  • SuperCow #4
    sztem lesz az több is mire ideér. DE barátságos az ára. ha olyan 25e lenne akor vennék is egyet.
  • Scholes18 #3
    De hogyhogy csak 20 rugó az egész?
  • Scholes18 #2
    nem rosz.
  • joschy #1
    Az ha jól számolom kb 20 guriga... Nem tudjátok, véletlenül, hogy itthon mikortól kapható?