SG.hu

Vezetéknélküli internet-hozzáférés a Budapest Marriott Hotelben

A Budapest Marriott Hotel biztonságos, vezetéknélküli, nagy sávszéleségű internet-hozzáférést biztosít vendégei számára a konferenciatermekben, az éttermi egységekben (Duna Grill Étterem Terasz, Sörkert, Lobby Kávézó, Executive Lounge) és a közös vendégtérben.

A szálloda iBAHN vezeték nélküli hálózattal, az STSN premier szolgáltatásával rendelkezik, amely a legbiztonságosabb szélessávú elérhetőséget biztosítja. Más rendszerekkel ellentétben az iBAHN zárt rendszer, amely kizárja a felhasználók közötti közvetlen kapcsolatot és megakadályozza a hackereket a gateway (átjáró) elérésében.

A szálloda bizonyos részein ún. kapcsolódási pontokat alakítanak ki, ahonnan vezetéknélküli hálózati kártyás laptoppal és PDA-val tudnak a vendégek a hálózatra csatlakozni. Amikor a felhasználó eléri a kapcsolódási pontot, csak annyit kell tennie, hogy konfigurálja a számítógépet az iBAHN vezetéknélküli rendszerre, amely valamennyi területen 802.11b és 802.11a vezetéknélküli hálózati szabványt biztosít.

A Marriott szállodalánc különböző kategóriájú szállodáiból jelenleg, összesen 1700 szállodájában kínál nagy sebességű internetet a szobákban, amely az év végére 2000-re emelkedik. A hotellánc ingyenes ingyenesen kínál nagysebességű internet-elérhetőséget 1200 Courtyard, Residence Inn, TownePlace Suites és SpringHill Suites hotels szállodáiban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!