SG.hu

Ingyenes WiFi Hot Spot a budapesti Liszt Ferenc téren

Ingyenes vezeték nélküli Internet hozzáférést valósítottak meg Budapest egyik legnépszerűbb üzleti és vendéglátó központjában, a Liszt Ferenc téren a 3Com és az eTel hazai vállalatai.

A legújabb fejlesztésű 3Com WiFi berendezés, és az eTel Magyarország szélessávú Internet szolgáltatása mától a Menza étterem és kávézó vendégei számára áll rendelkezésre. Bárki, bármikor és minden korlátozás nélkül intézheti innen elektronikus levelezését, szörfölhet a világhálón PDA-jával, vagy noteszgépével. A Menza személyzete segítséget nyújt azoknak, akik esetleg még gyakorlatlanok a WiFi alkalmazásban.

A Liszt Ferenc téri Menza étterem és kávézóba betérő vendégek a kulináris élvezetek mellett információ éhségüket is csillapíthatják, vagy akár az ebéd mellett intézhetik üzleti ügyeiket. A magas színvonalú új szolgáltatást a két telekommunikációs vállalat hosszú távú együttműködése teszi lehetővé, amelynek célja a hazai internetes kultúra elterjesztése, valamint a vezeték nélküli technológia előnyeinek itthoni népszerűsítése.

A 3Com OfficeConnect Wireless kábel-/DSL átjáró berendezését telepítette a Liszt Ferenc téren. A megoldás a megosztott Internet-kapcsolatot egy szabványos Ethernet felületen juttatja el a felhasználókhoz. Az eszköz egy négy portos Fast Ethernet LAN switchet, valamint egy Ethernet WAN portot tartalmaz, képes a hálózati forgalom szűrésére, a támadási minták felderítésére, virtuális DMZ kiépítésére és több felhasználós átmenő VPN használatára az alapvető nagyfokú védelem érdekében. Csatlakozás esetén automatikusan generál IP címet és minden Internet beállítást, beleértve a tűzfal felállítását külön parancs nélkül elvégzi, így a felhasználónak nincs más dolga, mint élvezni a szolgáltatást.

A szélessávú Internet kapcsolatot az eTel Magyarország biztosítja. A Menzában a nagyközönség az ingyenes internet hozzáférés mellett hozzájuthat az eTel Private Talk elnevezésű hívókártyájához is amely az otthoni ingyenes Internet szolgáltatás mellett, olcsó SMS küldést és rendkívül kedvező árú nemzetközi telefonhívásokat is lehetővé tesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!