SG.hu

Új Trust Broadband Router

A Trust 350BR Broadband Router majdnem minden Internet szolgáltató (A)DSL és kábeles Internet szolgáltatását támogatja, a beépített 4 portos switch segítségével pedig akár négy felhasználó között is képes megosztani az Internet használatot.

A Trust bemutatta új, internet kapcsolat megosztását szolgáló megoldását. A 350BR Broadband Router a beépített 4 portos switch segítségével akár négy felhasználó között is képes megosztani az internet használatot. A Plug & Play, azaz "csatlakoztasd, és használd" kompatibilis útvonalválasztó egy RJ45 csatlakozón keresztül közvetlenül a meglévő (A)DSL vagy kábel-modembe csatlakozik. A készülék a személyes adatok illetéktelen behatolóktól való védelmére beépített tűzfallal rendelkezik.



Az útvonalválasztó támogatja a legelterjedtebb protokollokat, így majdnem minden (A)DSL vagy kábeles Internet szolgáltatóval együtt képes működni. Jól látható LED kijelzői informálják a felhasználót az áramellátásról, valamint jelzik az útvonalválasztó hálózati és modem oldali kapcsolatainak állapotát. Egyszerű web-alapú beállítási és diagnosztikai funkcióinak köszönhetően a berendezés Ethernet hálózati kapcsolaton keresztül egy Internet böngésző program segítségével könnyen konfigurálható. A szélessávú útvonalválasztó konfigurációs menüje az IP cím megadásával érhető el, a megfelelő beállítások kiválasztását pedig jól felismerhető ikonok segítik.

A router tartozékaként a csomagban hálózati adapter, UTP cross-link hálózati kábel, többnyelvű kezelési kézikönyv és a kezelési kézikönyvet elektronikus formátumban tartalmazó CD-ROM korong található. Az eszköz augusztus végétől kerül forgalomba, ára várhatóan 13 000 forint körül lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!