SG.hu

N-Gage QD közönségteszt Magyarországon

A Nokia 2004. júliusában az N-Gage QD bevezetésére egyedülálló közönségtesztet indít Magyarországon, mellyel lehetőséget biztosít arra, hogy a most debütáló játékgépet és az izgalmas játékszoftvereket mind több és több játszani vágyó ismerje meg és próbálja ki.

Az N-Gage QD közönségteszt keretében a regisztráló játékosok egy teljes héten át tesztelhetik az N-Gage társulat új tagját. Új formában, kezelhetőbb játékgombokkal, fényesebb képernyőn és az új akkumulátornak köszönhetően megnövelt játékidőben próbálhatják ki például a vezeték nélküli többjátékos módot (GPRS és Bluetooth kapcsolaton keresztül). A teszt során megismerhetik a játékgép újdonságát, az N-Gage QD készülékre gyárilag telepített N-Gage Aréna indítóprogramot, amellyel közvetlenül a játékgépről érhető el az N-Gage Aréna közössége.


A közönségtesztre a www.nokia.hu-n július elejétől elérhető QD microsite-on lehet majd jelentkezni a regisztráció kitöltésével és a tesztelési feltételek elfogadásával. Az elektronikus jelentkezést követően a játszani vágyó értesítést kap a készülék átvételének idejéről és helyéről. Budapesten a Nokia központi mintaboltjában (1092 Erkel u. 17.) személyes regisztráció után vehető majd át a QD a játékokkal együtt. A tervek szerint a tesztelési lehetőség a vidéki játékfanatikusok számára is elérhető lesz, ők öt város Nokia boltjaiban kaphatják meg a játékgépet az egy hetes tesztre. A tesztidőszak lejárta után a készülékeket és a kártyákat az átvétel helyére kell visszajuttatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1
    Bukás 2.