SG.hu

MessageLabs: "2004 legjobb biztonsági megoldása"

A biztonsági megoldásokkal foglalkozó legismertebb újság, az SC Magazine a legrangosabb díjjal tüntette ki a 100%-os vírusvédelmi garanciát és SPAM-szűrést is tartalmazó e-mail biztonsági szolgáltatást

A MessageLabs, a világ vezető menedzselt e-mail biztonsági vállalata tegnap este vette át Londonban az SC Magazine "2004 legjobb biztonsági megoldása" díját. Az SC Magazine Global Awards (http://www.scawards.com) díjat minden tavasszal kiosztják, és a legrangosabb elismerés biztonsági területen. Az idén több mint 1000 nevezést regisztráltak a különböző kategóriákra, és több százezer szavazat érkezett a versenyzőkre. Végül az SC Awards Bizottság ítélte a MessageLabsnek a kitüntetést.

A díjon kívül a MessageLabs döntőbe jutott 3 más kategóriában is: a "Legjobb összetett biztonsági megoldás", a "Legjobb biztonsági szolgáltatás" és a "Kék Szalag a legjobb biztonsági cégnek" kategóriákban.

"Ez fantasztikus eredmény. Nagyon erős mezőnyben versenyeztünk, és nagyon hízelgő számunkra a győzelem, különösen annak fényében, hogy az iparág vezető szakértői ítélték oda" - mondta Ben White, a MessageLabs elnöke. "Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy azon igen ritka cégek egyike vagyunk, akik több kategóriában is a döntőbe jutottak. A MessageLabs átfogó e-mail biztonsági megoldást nyújt, hogy ügyfeleink hatásosan védjék és kontrollálják üzletileg kritikus e-mail rendszereiket. Ez az elismerés is bizonyítja, hogy a MessageLabs menedzselt e-mail biztonsági szolgáltatásai jóval többet nyújtanak egyszerű vírus- vagy SPAM-szűrésnél" - tette hozzá.

Nemes Dániel, a MessageLabs-et hazánkban képviselő filter:max stratégiai igazgatója kijelentette: nem lepte meg, hogy a MessageLabs kitűnő szolgáltatása kapta ezt a rangos kitüntetést. "Január vége óta értékesítjük a MessageLabs szolgáltatásait Magyarországon. Azóta megjelent a MyDoom, a NetSky és a Bagle vírus, majd múlt héten a képeslapokról elhíresült Zafi. Sem ezek a vírusok és férgek, sem más vírus egyetlen példánya sem jutott át a MessageLabs rendszeren, melyet immár magunk és eddigi ügyfeleink is megtapasztaltak. Bár a 100%-os vírusvédelmi garancia, a külföldi híradások és tapasztalatok eddig is meggyőzőek voltak, mégis más, amikor az ember saját szemével látja, hogy egy megoldás tényleg működik. Annak ellenére, hogy az Internet-szintű védelem hazánkban forradalmi újdonság, máris számos vállalat és intézmény igénybeveszi a szolgáltatást" - mondta Nemes.

Böröcz Gergely, a filter:max ügyvezetője szerint különösen mostanában, amikor a hagyományos vírusvédelmi megoldások jelentős része csődöt mond, hatalmas az érdeklődés a szolgáltatás iránt, melyhez egyébként 15 napos ingyenes kipróbálási lehetőség tartozik. "A szolgáltatás havi 990 forintos felhasználónkénti ára összevethető a hagyományos antivírus megoldásokkal, de a vírusok területén is jóval többet nyújt azoknál. Ráadásul ebben az árban a világ vezető anti-SPAM technológiája is benne foglaltatik, mellyel egyértelműen a leghatékonyabb megoldást jelenti. Ha ehhez hozzászámoljuk a megtakarított sávszélességet, a szerverek alacsonyabb terheltségét és nem utolsósorban azt, hogy az e-mailen érkező újabb és újabb vírusok miatt nem kell izgulni - ez már csak hab a tortán" - tette hozzá Böröcz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!