SG.hu

Új LCD TV család a Fujitsu Siemenstől

A Fujitsu Siemens az április 28-29-én megrendezett budapesti Termékfórum és Konferenciáján Magyarországon először mutatta be MYRICA elnevezésű LCD TV-családját, melyet az otthoni tévézés és mozizás még nagyszerűbb élményéért alkotott meg.

Az új LCD TV-család 16:9-es szélesvásznú képarány mellett kínál 1280x768 pixel felbontású, tökéletes, rezgésmentes képet. Beépített TV kártyájával egyaránt alkalmas önálló, teletextes tévéként üzemeltetve, vagy PC-hez csatlakoztatva digitális alkalmazások, mint házi videók, fotók, vagy akár otthon készített zenei klippek lejátszására.


MYRICA V17-1

A MYRICA LCD TV család tagjai három, 17" (43 cm), 23" (58 cm) és 30" (75 cm)-os változatban kaphatók, és alaptartozékuk a hagyományos SCART és RGB csatlakozó, illetve egy rendkívül felhasználóbarát távirányító. A nagyteljesítményű MYRICA LCD TV-k lapos, helytakarékos és esztétikus formájuknak köszönhetően ideális megoldást jelentenek nappalik, vagy nagyobb hálószobák berendezésére. A család minden tagját divatos, ultravékony kivitelűre tervezték, beépített hangszóróik a legmélyebb hangoktól a legmagasabb frekvenciákig nyújtanak lélegzetelállítóan tiszta hangélményt.


MYRICA V30-1

Azon vásárlók számára, akik hagyományos tévéjüket szeretnék esztétikus, lapos kijelzőkre cserélni, megfelelő választást jelentenek a Fujitsu Siemens Computers MYRICA V17-1 és V23-1 belépő szintű LCD TV-i. Professzionális házimozi-alkalmazásokhoz pedig a Fujitsu Siemens Computers MYRICA V30-1 a megfelelő választás. A 30-as képernyő horizontálisan és vertikálisan egyaránt nagy fényerejű, 170 fokos látószöget biztosít; fényereje 500 cd/m2, a kontrasztarány pedig 500:1-hez.


MYRICA V23-1

Az új LCD TV további előnyei közé tartozik, hogy könnyedén csatlakoztatható a már meglévő házimozi-rendszerhez, vagy külső alkalmazásokhoz, mint például a digitális kamerák. A 30-as képernyő DVI digitális csatlakozóval is rendelkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!