SG.hu

Európai Uniós HP pályázat szakközépiskoláknak

A HP Magyarország közel tíz éve segíti a hazai oktatásügyet informatikai termékek, szolgáltatások adományozásával, és hagyományos szerverpályázatukat idén az Európai Uniós csatlakozás szellemében hirdették meg.

A pályázat kiírásával arra szeretnék ösztönözni a középiskolákat, hogy gondolják végig, az Európai Uniós csatlakozás révén hogyan tudják diákjaikat aktívan bekapcsolni a középiskolai oktatás nemzetközi vérkeringésébe; Milyen módon tudnak még szélesebb kaput nyitni az informatika eszközein keresztül az Európai szellemiség megszerzéséhez; Milyen ötletek, esetleg már működő példák révén tudják a magyar kreativitás újabb jó példáját adni.

Már több száz középiskola, számos egyetem és kutatóközpont használja ilyen módon a HP eszközeit. A most meghirdetett pályázat beadási határideje: 2004. április 20. A pályázatokat a [email protected] e-mail címre várják, melyen természetesen kérdések is feltehetők. A pályázatokat úgy kell elküldeni, hogy azok a megadott e-mail címre április 20-án, 17.00 óráig megérkezzenek. A határidő után érkezett pályázatokat a HP az elbírálás során nem veszi figyelembe. A pályázat terjedelme: maximum 4 gépelt oldal, jeligéje "Középiskolák az európai szellemiségért".

A pályázat nyerteseit a HP Magyarország szakértői az általuk meghatározott, egységes elbírálási szempontok alapján választják ki. A pályázat győztesei egy-egy korszerű HP szerverhez juthatnak hozzá. A HP fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek minősítse, illetve arra is, hogy az általa meghatározott számú nyertest hirdessen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!