Rónai György

Samsung SGH-i250 okostelefon

Idén Palm, Symbian és a Windows Mobile 2003 platformra is jelentek meg újdonságok. Utóbbit a Samsung új háromsávos készüléke képviseli, amely egy 1,3 megapixeles kamerával ellátott kinyitható stílusú okostelefon.

A 900/1800/1900 MHz-es GSM hálózatokat támogató telefonban 10-es osztályú GPRS támogatás is van, és a Windowsos okostelefonok körében elsőként kapott 1,3 MP-es digitális fényképezőgépet. A nagyfelbontású digitális kamera tehát már nem csak a Symbian alapú okostelefonok kiváltsága lesz.

A készülékkel egy standard szoftvercsomag érkezik, amely a beépített 64 MB ROM-on kapott helyet, pluszban pedig még 32 MB RAM is rendelkezésünkre áll. A többi Windows Mobile platformtól eltérően ez SGH-i250 teljes támogatást nyújt a J2ME MIDP 2.0 alkalmazásokhoz is. A telefon képes betanítás nélküli hangfelismerésre a tárcsázáshoz, és a menükhöz, valamint képes Bluetooth kapcsolatra, és miniSD kártya bővítőhely is található rajta.


Az SGH-i250 külső és belső TFT képernyője egyaránt 65536 színt képes megjeleníteni. A készülék elérhetőségéről, és áráról egyelőre nem nyilatkozott a gyártó, mindössze annyit lehet előre tudni, hogy még 2004 folyamán megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • sztavrosz2 #10
  A samsung egy rakás sz*r. Csilivili meg minden, aztán 3 nap alatt lemerül az aksija meg 1 év után mehet a kukába. Erről ennyit.
 • Bonewerkz #9
  :))
 • Munch #8
  :DDDDDD
  Ez a vitatkozás kb. olyan poén, mint amikor a hülye cigángyerek tollat ragasztott a 3210-esére, mert azt hitte nincs antennája és hogy úgy jobb a térerő... :D
 • Eiki #7
  Az E700, nem s700 és valóban beépített antennája van.
 • Pheel #6
  Külső antennás még mindig...
 • shim #4
  az a csúnya antenna egész egyszerűen azért van ott mivel "ebbe' van teknika".
  minden kagylótelefonon ott az antenna hga nem vetted volna észre (tisztelet a kevés kivételnek)
 • OMax #3
  minek az a csunya antenna ? milyen az a minisd olyat meg nem fogtam ...
 • MrTressy #1
  miért nem symbianos...