SG.hu

Jövő héten Internet Hungary

Úgy tűnik, az idei Internet Hungary konferencián minden eddiginél nagyobb számban vesznek majd részt a hazai informatikai, hírközlési és kommunikációs szakma, a felhasználók és a megrendelők, az államigazgatás, a kormányzati szektor és az önkormányzatok, valamint a meghatározó nagyvállalatok és a kis- és közepes méretű vállalkozások képviselői.

Az elmúlt három évben a tihanyi konferencián alkalmanként csaknem ezren vettek részt, s ezzel az Internet Hungary Magyarországon a maga nemében a legjelentősebb szakmai fórummá lépett elő. A szervezők várakozásai szerint az október 28-29-én, "Megabitek a magyar ugaron - hova tartunk Európával?" mottó jegyében tartandó Internet Hungary konferencián a néha politikai felhangoktól sem mentes parázs szakmai viták ellenére a rendezvény egy platformra hozza mindazokat, akik számára fontos az információs társadalom magyarországi kiteljesedése, az internetes és informatikai üzletág, bővebben értelmezve a "tudásgazdaság" jelentős gazdasági-társadalmi tényezővé válása.

A rendezvény fővédnöke Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter, de előadóként több miniszter és államtitkár, multinacionális és hazai cégek első számú vezetői, külföldi előadók, ismert közéleti személyiségek és médiaszereplők is részt vesznek. A konferenciáról részletek a Média Hungária honlapján találhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!