SG.hu

Csökkenő Domino perc- és SMS-díjak a Westelnél

A Westel május 1-től a Domino, a Domino SMS, a Domino7 és a Domino Egyenlítő díjcsomagok percdíjait, részben pedig SMS-díjait is csökkenti; a változások szinte minden tarifaelemet érintenek. A Domino díjcsomagban egyedülállóan megválasztható kedvezményes időszak egy órával hosszabb lesz és ennek igénybevételével napközben 25 forintos percdíj mellett lehet telefonálni.

Az idén 10 éves Westel a havidíjas ügyfeleinek nyújtott kedvezmények bevezetését követően május elejétől csökkenti több millió kártyás ügyfelének percdíjait, így a Domino és Domino7 díjcsomagot használók jelentősen, a Domino SMS és Domino Egyenlítőfelhasználói pedig kisebb mértékben csökkenő percdíjakkaltelefonálhatnak. A Domino és Domino SMS díjcsomagokban emellett a rövid szöveges üzenetek is olcsóbbak lesznek.

A Domino csomagban ezentúl csúcsidőben csupán 50 forintos díj mellett érhetők el a westelesek, a Magyarországon egyedülállóan kiválasztható délelőtti és délutáni Szabad Idő pedig ezentúl egy órával meghosszabbodik, azaz 7-12 óráig vagy 12-16 óráig használható fel (alapbeállításként pedig a 19-22 óráig szóló időszak érvényes). A megválasztható kedvezményes időszakban, tehát napközben például akár 5 órán keresztül hálózaton belül percenként 25 forintért lehet majd beszélgetni!

A Domino és Domino7 csomagokban a hét minden napján éjszaka, azaz a nap több mint egyharmadában elérhető hálózaton belüli percdíj a hazai mobilpiacon legalacsonyabb szintre, bruttó 15 forintra mérséklődik. A Domino7 díjcsomaggal a hálózaton belüli 18 forintos SMS-díj mellett hetente 116 órán keresztül a westelesek és vezetékes számok mindössze bruttó 25 forintért hívhatók. A Domino csomagban az SMS az eddigi 38 forint helyett hálózaton belül 30, hálózaton kívül 35 forintba kerül majd, a Domino SMS díjcsomagban pedig a rövid szöveges üzenetekért hálózattól függetlenül egységesen 20 forintot kell fizetni.

Kedvező változás, hogy a Domino csomagban a hangposta csúcsidős hívásának díja 50 forintra mérséklődik, azon kívül pedig továbbra is díjmentes marad. Az eddigi Westel 30-as számlázás helyett májustól a forgalmi díjak mérése minden Domino díjcsomagban 30 másodperces egységekben történik és minden megkezdett egység díjköteles. A percdíjak csökkenése mellett a februárban 1 éves időtartamra meghirdetett akciós GPRS díjak révén a WAP és az internet használata továbbra is előnyös marad.

Domino csomag:

 • - 50 forintos csúcsidős hálózaton belüli díj,
 • - választható kedvezményes időszakok napközben is (7-12 óráig vagy 12-16 óráig) 25 forintos hálózaton belüli, 50 forintos vezetékes percdíjjal
 • - éjszaka 15 forintos percdíj hálózaton belül
 • - hálózaton belül bruttó 30 forintos SMS-díj
 • - csúcsidőn kívül díjmentesen hívható hangposta

  Domino7:

 • - három napos hétvégi időszak (péntek, szombat, vasárnap), mindhárom napon hálózaton belül napközben is 25, vezetékes hálózatba 25, más mobilhálózatba 48 forintos díj,
 • - hálózaton belül 18 forintos SMS-díj,
 • - csúcsidőben a hangposta felhívása 20 forint, azon kívül díjmentes
 • - éjszaka 15 forintos percdíj hálózaton belül

  Domino Egyenlítő:

 • - Csúcsidőben minden hálózat (így a vezetékes is) 70, csúcsidőn kívül 40, éjszaka 30 forintért érhető el.

  Domino SMS

 • - Minden hálózatba 20 forintos SMS
 • - Kedvezményes időszakban és hétvégén 35 forintos percdíj hálózaton belül
 • Hozzászólások

  A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
  Bejelentkezéshez klikk ide
  (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!