SG.hu

Hatszázezer chello-előfizető Európában

A United Pan-Europe Communications N.V. (“UPC”) és a chello broadband n.v. (“chello”) a mai napon bejelentette, hogy a chello szélessávú Internet-szolgáltatás előfizetőinek száma elérte a hatszázezret. Ez a mérföldkő tovább erősíti a társaság pozícióját: a chello továbbra is Európa vezető szélessávú, kábeles Internet-szolgáltatója.

John F. Riordan, a UPC elnök-vezérigazgatója e jeles alkalmat a hatszázezredik előfizető, egy amszterdami család otthonában ünnepelte, ahol kifejtette: "Nagyon büszke vagyok, hogy a chello előfizetőinek száma elérte a hatszázezret. Ez a mérföldkő azon törekvésünk eredménye, hogy előfizetőink számára kiemelkedő Internet-szolgáltatást nyújtsunk, és tevékenységünk központjába az ügyfeleket állítva emeljük tevékenységünk színvonalát. Nagy öröm együtt ünnepelni e jeles alkalmat a hatszázezredik előfizetőnkkel. Meggyőződésem, hogy a chello a De Weert család valamennyi tagja számára sok örömet okoz majd."

A chello dinamikus növekedését az alábbi számok is jelzik:
  • a chello 2002. augusztus 8-án elérte a 600.000 lakossági előfizetőt Európában; ez több mint 30%-os előfizetőszám-növekedést jelent az elmúlt 12 hónapban;
  • a chello már Magyarországon is mintegy 20.000 előfizető számára nyújt szélessávú Internet-szolgáltatást


    A hatszázezredik chello-előfizető az amszterdami De Weert család. De Weert asszony ajándéknak szánta a chello-előfizetést fia 15. születésnapjára. De arra ő maga sem számított, hogy a UPC és a chello egy hétvégi családi kirándulással még emlékezetesebbé teszi az ünnepnapot.

    A hatszázezredik chello-előfizető bejelentése kapcsán Joe Zuravle, a UPC Magyarország Kft. vezérigazgatója az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: “Ahogy az Internet napról napra mind jobban részévé válik életünknek, egyre többen ismerik fel a világhálóval való állandó kapcsolat, a nagy sebesség és a havi fix előfizetői díj előnyeit. Ők a chello-t választják. Ezek az előnyök, valamint az egyszerű használat megalapozzák a chello magyarországi sikerét is."
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!