JohnnyCage

Veszélyben a személyes weboldalt működtető lányok?

A brit rendőrség vizsgálatot indított az iskolás lányok által készített, személyes jellegű weboldalakkal kapcsolatban, mivel félő, hogy pedofilok támadnak a magukról képeket kínáló fiatal lányokra.

Az Observer vizsgálatának eredménye szerint iskolás, gyakran alig 14 - 15 éves lányok idegeneket invitálnak személyes weboldalaikra, ahol különféle ajándékokért cserébe intim képeket kínálnak nekik. Az angol lányok őrülete azután kezdődött, hogy elterjedt a hír: 40 - 50 éves, gyakran amerikai férfiak drága ajándékokat is hajlandók küldeni kedvenc iskolás lányaiknak azok intim fényképeiért.

A "camgirl"-ök esete a közelmúltban felkeltette a gyermekvédelmi szervezetek, illetve a rendőrség figyelmét különösképp, mivel felmerült a gyanú, hogy a pedofilok esetleg felkeresik, és bántalmazzák a fiatal lányokat.


Len Hynds, a brit rendőrség Nemzeti Hi-Tech Bűnüldözési Egységének vezetője szerint feltehető, hogy a pedofilok már felkerestek, és bántalmaztak néhány lányt. - Ez egy rendkívül aggasztó trend, amelyről mindenképpen tisztább képet kell kapnunk - mondta Hynds. - A lányok felteszik weboldalaikat olyan szerverekre, mint az Amazon.com, illetve a Playboy Store, és az alsóneműtől a DVD-kig különféle ajándékokat kapnak. Egyes lányok "speciális képeket" ígérnek az ajándékokért - tette hozzá.

Az Observer kérdéseire egyes lányok beismerték, hogy többszáz font értékben fogadtak el fehérneműt, CD-ket, illetve megbízást pornóoldalak hirdetésére.

A Felicite.com az elmúlt héten mintegy száz camgirl weboldalt vett le listáiról, miután a 13 éves Greenwich-i (Connecticut) Christina Longot holtan találták meg a weboldal központjától nem messze.

Az elmúlt héten egy széleskörű rendőrségi akció keretében, Anglia Nemzeti Hi-Tech Bűnüldözési Egységének vezetésével egy internetes pedofil szervezet mintegy 50 feltételezett tagja került előzetes letartóztatásba, összesen hét országban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rincewind #12
    Mekkora igazság!!!
  • Laci73 #11
    Tessék megtanulni: kofferba lehet jól pakolni. Egy nő virágkora 16 és 25 éves kora között van.
  • Power #10
    Ja nem bűnözők, csak ha egy pedofil szeretné kiélni a vágyait, akkor mindenképp bűncselekményt követ el, ergó nagyobb a lehetősége, hogy szexuális bűncselekményt követ el, mint mondjuk a homoszexuálisoknál, vagy egyéb a nagy többségtől eltérő hajlammal rendelkező ember esetében, aki a fentálló törvények tiszteletben tartásával is kiélheti a vágyait.
  • zer0 #7
    "... a 13 éves Greenwich-i (Connecticut) Christina Longot holtan találták meg a weboldal központjától nem messze."

    Akar csak egy rossz krimi...


    Ebbol is latszik, hogy az internet ELETVESZELYES! :-D

    Egyebkent meg mi koze van valakinek ahhoz, hogy milyen kepeket rak ki barki magarol az internetre?

    Esetleg a pornoipar fogja beperelni ezeket a lanyokat, uzletrontas miatt...




  • Pheel #5
    Az már fel sem tűnik, hogy milyen 21. századi, jövőbemutató, atomergonómikus kialakítású az a "munkahely"? :)
  • gz8 #4
    Na és a hátsó extra slim ház? Azért az sem gyengus :))
  • Laci73 #2
    Érdekes hogy a pedofil/narkós/bombabarkácsoló stb. oldalak ellen nincs olyan erélyes támadás mint mondjuk amilyen a Napster ellen volt...
  • Dömper Ármánd #1
    A emberi hülyeség határtalan...