JohnnyCage

GeForce 3 Ti 200 videókártya a tuning kedvelőinek

A nem túlzottan ismert SUMA Co. a napokban egy olyan új, nVidia GeForce 3 Ti 200-alapú videókártyát jelentette be, amely minden bizonnyal el fogja nyerni a tuning megszállottjainak tetszését.

A megoldás az alkalmazott csúcsminőségű komponenseknek megfelelően ugyanis különösen jól hajtható. A SUMA GeForce3 Ti200 SE névre hallgató videókártya a specifikáció alapján valóban a tuningosok álma lehet:


- A videókártya 8 rétegű NYÁK lapra épül, amely ideális a magas működési órajelek eléréséhez
- A 3,6 ns-os Hynix memóriák névleges órajele 550 MHz, a RAM-nak tehát bírnia kell a tuningot
- Mind a GPU, mind a memóriák nagyméretű hűtőbordákat kaptak, a processzort hűtő ventilátor pedig szintén méretes darab

A SUMA új videókártyájának elvileg könnyedén ki kell majd bírnia a grafikus processzor órajelének 175 MHz-ről 250 MHz-re emelését, a memória működési frekvenciája pedig az alap 400 MHz-ről minden további nélkül felemelhető lesz 550 MHz-re. A Dél-Koreai gyártó úgy videókártyája tulajdonképpen egy GeForce3 Ti500 megoldást kínál egy GeForce3 Ti200 áráért.

A SUMA GeForce3 Ti200 SE 64 MByte RAM-mal rendelkezik, és D-Sub, TV-Out, valamint DVI-Out kimenetek kaptak helyet rajta. A dobozban az igényes, fekete NYÁK lapra épülő videókártya mellett a Max Payne játék is megtalálható lesz. Az eszköz várható ára, illetve megjelenési ideje egyelőre még nem ismert.

A gyártó SUMA nem túlzottan ismert, a tuning megszállotjai azonban már feltehetően hallottak róla, a társaság ugyanis számos olyan terméket kínál, amely kifejezetten a tuningosok igényeinek megfelelően került kialakításra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • apa49 #20
    Helló mindenkinek:nagy gondban vagyok, egy éve vettem egy SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS - Secondary (256 MB)videókárrtyát, múlt héten elszállt. Minden szakember csak csodálkozik - még jó, hogy garanciás. Beadtam cserére, de két hetet ígértek. Addig kaptam egy TNT2 32MB - kártyát. A gépen :Intel Celeron 4A, 2433 MHz (24 x 101) proci és 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) memória van. Kérdés, hogy fel tudnám e tornászni a TNT2 - őt legalább 64MB - ra. Hogyan???
  • nyunyu #17
    Asus V8200 Ti2 kiskerben 55+fa...
    Ezzel akartak megetetni Ati 8500 helyett...

    Nem reklamozom oket, mert nem vagyunk joban :)
  • KIP #16
    Egesz pofas kinezete van a kartyanak...
  • Anee #14
    a ti500ak is 105rugó+áfáért vannak
  • Dikkma #13
    Ez nem 120 lesz, macók!
    Végül is azt elhiszem, nagy valószínűséggel lehet majd elérni ezekkel a SUMA-kkal a Ti500 órajelét, de ez nem biztos, másrészt, a Ti500-asokat is lehet még húzni.
  • xtaki #11
    melyik nagyker?
  • Laalee #3
    mennyit kostal egy ilyen?

    mondjuk biztos nem annyit hogy megvegyem de hatha :)
  • Ligend #2
    Tenyleg nem kukacoskodni akarok, de szerencsetlen gyarto biztos nem orulne hogy 2 helyen is SUMO-nak irtatok. :-) A kepen is latszik hogy SUMA! Egyebkent kivancsi leszek hogy feszultseg emeles nelkul fogja-e birni a core orajel kozel 43%-os emeleset (175 -> 250). Vagy mar a gyarto alapbol nem az eloirt feszkot adja? ;-)