Gyurkity Péter

Összeállt a Galaxy S23

Több részlet és a külső is kiszivárgott, így a specifikáció főbb pontjait már ismerjük.

A Samsung háza táján az elmúlt hetek legfontosabb híre azt volt, hogy a gyártó egyszerre 5 megoldást mutatott be, azt is tudtuk azonban, hogy eközben már dolgoztak az S-sorozat következő generációján. Most ez utóbbi egyes részletei bukkantak fel a világhálón, a külsőt megmutató képekkel együtt.

A napokban egy külsős portál számolt be az eddig megismert jellemzőkről, amelyet egy rövidebb videó egészített ki, az OnLeaks jóvoltából. Ennek révén már közelebbről is szemügyre vehetjük a Galaxy S23 okostelefont, amely várhatóan a jövő év elején jelenik meg a piacon, némileg nagyobb kivitelben, három hátoldali kamerával, valamint egy vadonatúj chippel, amely kifejezetten csúcskategóriás teljesítményt biztosítana. A jelek szerint 6,1 hüvelykes kijelzőre és 120 Hz-es frissítésre számíthatunk, az egyes hátoldali érzékelők már egymástól elkülönülve emelkednek ki a burkolatból, a fizikai méret pedig egészen pontosan 146,3 x 70,8 x 7,6 mm lesz. A szelfikamera 12 megapixeles lenne, a kiemelkedő sebességet pedig már a Snapdragon 8 Gen 2 garantálná, tekintélyes méretű memória társaságában.


Eközben az S23 Ultra kameráiról is kiszivárogtak bizonyos részletek, amelyek a várhatóan legerősebb változat érzékelőit sorolják fel. A korábbi információk alapján már egy 200 megapixeles főkamera alkalmazására számíthatunk, a Samsung pedig egy most közzétett szabadalom alapján az iPhone-vonalról ismerős „sensor shift stabilization” alkalmazására készül, bár eddig többnyire az OIS volt jelen ezen készülékeken. Érdekesség, hogy egy másik értesülés szerint az új telefon megtartja a közvetlen előd 10 megapixeles telefotó-kameráját, vagyis a kép még nem teljesen tiszta, viszont egyértelműnek tűnik, hogy a dél-koreai cég ezen a területen is igyekszik majd előrelépést elérni.

A hivatalos bemutató még hónapokra van tőlünk, erről mindenképpen beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsoltee_a_bator #2
    Ideiglenesen egy kozepkategorias dimensity 8100-as telot hasznalok 5000mah -os aksival. A kameranal egyertelmu a hatrany egy csucstelohoz kepest, de az uzemido es a homerseklet management szuper..

    Nagyon jo lenne nagy aksi az S sorozatba, meg hogy ne serpenyo legyen +5% sebessegert, az applet ugysem erik utol vele.
  • Yodafon #1
    Hat az S22 eleg nagy ongol volt sztem a kis akksival...