Gyurkity Péter

Könnyebbek lesznek a Samsung új hajlíthatói

A külső ezzel egy időben időtállóbbá válna, míg az S Pen kapcsán még nem látunk világosan.

A Samsung soron következő okostelefonjai már nincsenek nagyon messze, ezek hivatalos bemutatói néhány hónapon belül esedékesek. Míg a Google háza táján olyan hírek bukkantak fel, miszerint a cég törölte saját hasonló projektjét, a dél-koreai gyártó hajlíthatói kapcsán több hardveres részlet is kiszivárgott.

A napokban jelent meg a külsős beszámoló, amely azt emelte ki, hogy a stylus támogatása, valamint az integrált tartó mellékelése ügyében még nem született meg a végleges döntés, a Galaxy Z Fold 4 esetében ugyanis erre csak valamikor március folyamán kerítenek majd sort. Amíg tehát a Galaxy S22 Ultra minden bizonnyal tartalmazza majd ezen tokot, a stylus kezelése pedig minden szempontból megoldottnak lesz tekinthető, a soron következő hajlítható készülék esetében ez még egyáltalán nem eldöntött kérdés. Egyéb állítások szerint a jelenleg rendelkezésre álló prototípusok nem foglalják magukba az említett tartót, viszont ezen a területen a cég álláspontja még változhat.

Ennél talán jóval fontosabb részlet, hogy a jövőre várható hajlítható okostelefonok az eddigieknél könnyebbek és időtállóbbak lesznek, legalábbis az illetékesek erre törekednek. Az akkumulátor valószínűleg marad a megszokott méretnél, ezen a téren nem várhatunk jelentős változást, miközben a Z Fold 3 esetében először alkalmazott, immár a kijelző alá elrejtett kamera szintén megjelenik majd a specifikációban, várhatóan néhány további optimalizációval, ahogy a cég egyre nagyobb tapasztalatra tesz szert ezen a téren. A képkészítés terén tartanák a lépést a csúcskategória jövőre esedékes képviselőivel, vagyis mindenképpen prémium kameramodul alkalmazására számíthatunk.

Amíg a Galaxy S-sorozat 2022-es példányai már januárban bemutatkozhatnak, a Galaxy Z Fold 4 jó eséllyel csak a nyár végén, augusztusban debütál majd a nagyközönség előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!