Spencer

Szakszervezeti böngészőprogram az Operatól

A norvégiai Opera Software csütörtökön bejelentette, hogy megállapodott a munkások jogait védő Labour and Society International nevű szervezettel. A megállapodásnak köszönhetően az Opera hamarosan megjelenteti azt a böngészőprogramot, melyet a LabourStart portál tartalomszolgáltatásához igazítanak.

Az Opera Software hivatalos beszámolója szerint a legnagyobb holland és norvég szakszervezetek már csatlakoztak a projekthez, de a közeljövőben újabb tagokkal bővül majd a program.

A partnerkapcsolat természetesen nem jöhetett volna létre, ha az nem lenne mindkét félnek jövedelmező. A szakszervezetek az Opera népszerűségét kihasználva könnyen elérhetik az online tömegeket, helytől függetlenül. A böngésző speciális változata egyedi üdvözlőképernyővel, kezdőlapokkal, és linkekkel kerül majd kibocsátásra.

Az Opera számára a projektből származó előnyökről Jon S. von Tetzchner beszélt. A férfi szerint a megállapodás új lehetőségeket nyitott a cég számára.

"A világ legnagyobb mozgalmainak erejét felhasználva új terjesztőket találtunk magunknak. Valószínűleg több ezer új ember csatlakozik majd az Opera böngészőt használók népes táborába." - mondta.

Az Opera böngészőprogramja komoly szerepet játszik a piacon a Microsoft Internet Explorer és az AOL Netscape mellett. A szakértők gyakran dicsérik a szoftvert, kihangsúlyozva annak egyedülálló tulajdonságait. A program többek között gyorsabb, kisebb és sokkal több szabványt támogat, mint versenytársai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!