Flow

Samsung Uproar mobil-MP3

Egy mobiltelefon, ami MP3 zenét játszik - végre egy egyesített megoldás, ami tényleg bejön. A Samsung által piacra dobott 400 dolláros Uproar SPH-M100-as nagyszerű kombinációja egy stílusos mobiltelefonnak és egy remek MP3 lejátszónak. Bizonyos tekintetben talán elsőgenerációs terméknek tűnhet, de hamar bele lehet szeretni ebbe a kis szerkentyűbe.

Kezdjük csak az apró, de mégis hatalmas dual-band (analóg és digitális) flip-es telefonnal. Alig nagyobb egy rágógumis tasaknál, de a Sprint PCS telefon rengeteg extrával van felszerelve, mint például a hanghívás, hangüzenet rögzítés, webtámogatás. A billentyűzet nagyon apró, a flip pedig hajszálvékony. Összességébe véve ez egy jó telefon, ami minden bizonnyal kelendő lenne mondjuk 250 dollárért. A valódi ok, amiért az emberek mégis odavannak ezért az ici-pici mobilért, az a zene világában keresendő.

Az integrált MP3 lejátszó 64 MB beépített tárral rendelkezik, ami körülbelül egy órányi 128 kbps-ra tömörített zenét képes befogadni. Eltekintve a túl rövid USB kábellel vívott küzdelemtől nem okozhat problémát a zenék feltöltése. Jelenleg a MusicMatch szoftver áll rendelkezésre, de a gyártó ezt a közeljövőben módosítani szándékozik. A zene egy nagy Play gombbal indítható, és kisebb oldalgombok segítségével állíthatjuk a hangerőt. A track-ek közti navigáláshoz már igénybe kell venni a billentyűzetet, vagy használhatjuk a kényelmetlen, de ugyanakkor elég jó hangminőségű fejhallgatón ide-oda fityegő távirányítót. A fejhallgató egyébként mikrofonnal is el van látva, úgyhogy nem kell előkapni a telefont hívás esetén.

A headset remekül működik, bár kissé furcsán néz ki. Ha zavar bármilyen szabványos fejhallgatót használhatsz helyette. Körülbelül 11 óra játékidőt lehet kipréselni egy feltöltéssel a telefon lítium-ion akkumulátorából. Az Uproarból hiányzik néhány opció, de a hangzása mindenesetre kárpótol. Egy hasonló minőségű lejátszó körülbelül 200 dollárba, vagy még többe kerül egyelőre. Ha szükséged van mobiltelefonra, és emellett ritmust szeretnél vinni az életedbe, az Uproar remek választás lehet annak ellenére, hogy élvonalai kicsit durvák. Még 400 dolláros árával is olcsóbb, mintha két külön eszközt vásárolnál, ráadásul azokat cipelni is kényelmetlenebb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loose #5
    400dolcsit ha megszorzunk 270 nekem az csak 108000Ft lesz (ez megéri, bárcsak már itthon is lehetne kapni de mit várok még egy MP3sem lehet szerezni)
  • BadKarmaBoy #4
    ez tetszik, megveszem
  • M@uL #2
    400 dollárért ? 113,468.42 HUF ért azt hiszem ha veszel, akkor kérlek írd meg nekem e-mailben, hogy: Hol laksz, mikor nincs otthon senki, hol tartjátok az értékeket, és a véelmi berendezéseket, hogy lehet a legyszerűbben hatástalanítani?! Várom leveled :-)
  • Pali #1
    És kis hazánkban mikor kapható majd?