Berta Sándor

Segít felkutatni az akciós kuponkódokat az Edge

Számos internetes bolt kínál akciós kódokat, ám azok megtalálása nem mindig egyszerű feladat.

A Microsoft fejlesztői segíteni szeretnének a felhasználóknak a különböző akciós kuponkódok felkutatásában, ezért az Edge böngészőbe integráltak egy olyan funkciót, amelynek a segítségével az internetezők könnyedén megtalálhatják az érintett kedvezményeket. A szoftver automatikusan elvégzi a feladatot.

A funkció neve Shopping in Microsoft Edge és a program 86.0.622.61-es verziójába került bele. A Windows Latest arról számolt be, hogy a funkció alapvető beállításként aktiválva van és a címlista mellett egy új kuponszimbólum található. Ugyanakkor a felhasználóknak bármikor lehetőségük van arra, hogy a beállításokon keresztül kikapcsolják a beépített segítséget.

A jelenleg a Shopping in Microsoft Edge még nem működik minden oldalon, ezért a kupon szimbólum csak a kiválasztott honlapokon jelenik meg. Amennyiben valaki rákattint, akkor megjelennek az aktuálisan megnyitott portál éppen elérhető kuponjai, amelyek kódjait egy megrendelés során meg lehet adni és ezáltal akár komoly összegeket is meg lehet takarítani.

A kuponkódok megkeresésében komoly feladat hárul a Bingre, amely a háttérben megkérdezi a kuponok kiadásáról ismert különböző oldalakat, hogy vannak-e aktuális akcióik. A funkció várhatóan csak a következő hetekben lesz zökkenőmentesen elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!