Franczy

Új Panasonic XGA projektor

A Panasonic Broadcast & Television Systems bejelentette egyik legújabb termékét, a Panasonic PT-L701SDU típusú ultrakönnyű, hordozható XGA projektort, mely a világ első SD (Secure Digital) memóriakártyával rendelkező projektora.

A Panasonic PT-L701SDU típusú új projektort gyárilag egy darab 16 MB-os kapacitású SD memóriakártyával, egy PC kártya adapterrel, és egy olyan szoftverrel szállítják, mellyel a BMP és TIFF formátumú képek és a Microsoft PowerPoint szoftverrel készített fájlok JPEG formátumba konvertálhatóak. Az új Panasonic projektorral számítógép nélkül is tarthatóak előadások és bemutatók, ami egy nagyon fontos szolgáltatást jelent.

A szolgáltatások széles skálájával rendelkező, de mégis kis méretű és könnyű PT-L701SDU típusú új Panasonic projektor 1000 ANSI lumen fényerejű, és 1024 x 768-as valós XGA (maximum 1280 x 1024 UXGA) felbontással rendelkezik, míg a kontraszt arányszáma 350:1. Az új, elegáns kivitelben készülő projektor mindössze 3.9 kilogramm tömegű, valamint olyan szolgáltatásokkal is rendelkezik, mint az egy gombra működő, sokat mondó nevet viselő "Auto-Everything" setup, vagy például az automatikus bemenet választási funkció.



Az új Panasonic PT-L701SDU típusú projektor esetében a felhasználók a különböző prezentációs anyagaikat parányi, bélyeg méretű SD memóriakártyákon is tárolhatják, így számítógép hiányában is tökéletes minőségű, folyamatos, automatikus lejátszású bemutatók tarthatóak. A készülék Auto Slide Show funkciója révén az SD memóriakártyán lévő képek automatikusan egymás után mind bemutatásra kerülnek. A Capture funkció révén a számítógépre kötött projektor aktuális képernyőjét lehet elmenteni egy JPEG formátumú fájlba, míg a Thumbnail Display szolgáltatás segítségével kisméretű előnézeti képek jeleníthetőek meg az SD memóriakártyán található anyagokról.

Az új projektor teljesen HDTV kompatibilis, ezenkívül automatikusan képes a 4:3-as és 16:9-es képarányú videójelek közötti váltásra is. A Panasonic PT-L701SDU projektorba ezenkívül egy úgynevezett Digital Cinema Reality(TM) áramkört is integráltak, mely állítólag jelentősen növeli a mozgóképek lejátszási minőségét. Az új projektor szinte az összes szabványt támogatja, így kompatibilis a PAL, PAL-M, PAL-N, SECAM, NTSC és M-NTSC szabványokkal is. Az új Panasonic projektor világszerte már kapható is, kiskereskedelmi ára 6995 dollár (2.1 millió Ft).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!