Gyurkity Péter

Tripla-kamera a Samsung olcsóbb okostelefonján

Egyik legnépszerűbb típusuk kapja meg módosított változatát, néhány érdekes húzással.

Az elmúlt hónapokban többször megemlítettük, hogy a nemrég bemutatkozott Galaxy A-család gyorsan meglehetősen népszerűvé vált a vásárlók körében, ez pedig a dél-koreai gyártó üzleti eredményét is megdobta, hiszen többek között éppen ezen sorozat révén tudtak továbbra is kellemes számokat produkálni. Most a családon belül is kiemelten jól fogyó modell módosított példánya van készülőben, amelyen érdekes változtatásokat hajtottak végre.

Külsős forrás szellőztette meg a Galaxy A70e eddig megismert részleteit, amelyekből ugyan még nem a teljes specifikáció derül ki, viszont így is fontos adatokat tudhatunk meg az érkezőben lévő készülékről. Érdemes a kijelzővel kezdeni, hiszen itt a cég az Infinity-V panelre voksol, ennek eredményeként pedig némileg szélesebb előlapi káva, valamint egy picit nagyobb felső bevágás jelenik meg. A méret 6,7-ről 6,1 hüvelykre csökken, ezt többen kompaktként jellemzik, miközben a beépített ujjlenyomat-olvasó visszakerül a hátlapra, ahol egy függőleges elrendezésű tripla-kamera áll majd rendelkezésünkre.

Ez utóbbi pontos részleteit és jellemzőit ugyan még nem ismerjük, viszont arra számíthatunk, hogy némileg szerényebb érzékelőket kombinálnak majd, ezzel is lejjebb szorítva a kereskedelmi árat, viszont helyet hagyva az ultra-nagylátószögű és a mélységérzékelő példánynak. Némileg meglepő, hogy a mára szinte univerzálissá vált USB-C helyett visszatérnek a microUSB-csatlakozáshoz, aminek a felhasználók mellett maga az Európai Unió sem nagyon örül majd, míg a megszokott alumínium kereten a szokásos fizikai gombokat találjuk meg. Megmarad a hagyományos jack-dugó is, ami örömteli fejlemény, a többi hardveres és szoftveres részletre viszont még várnunk kell, ezt minden bizonnyal néhány héten belül ismerjük majd meg.

Kérdés, hogy további e-modellek is bemutatkoznak-e majd a piacon, itt a gyártó számára több opció is rendelkezésre áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!