Gyurkity Péter

Erős burkolattal jön a Galaxy XCover Pro

A hardver nem csúcskategóriás, itt viszont tartós külsőt kapunk.

A Samsung esetében az év elején bemutatott friss páros, valamint az jelek szerint érkezőben lévő Galaxy S20 tartja izgalomban az érdeklődőket, a gyártó viszont időközben egy némileg eltérő megoldásról rántotta le a leplet. Ez a típus már a burkolatra helyezi a hangsúlyt, miközben már a Galaxy S20 és S20+ hivatalos tokjait is láthatjuk képeken.

A dél-koreai cég az Active-vonalat a Galaxy S8 módosított változatának két évvel ezelőtti felbukkanásával lezárta, tavaly ugyanis az S9 Active helyett a Galaxy XCover FieldPro készüléket mutatta be, ezt is 20 hónappal az eredeti változat elrajtolása után. Most Finnországban rántották le a leplet a Galaxy XCover Pro típusról, amely a hónap végén jelenik ott meg, 499 eurós áron. A katonai besorolású burkolat mellett már egy előlapi lyukat is kapunk, a listán pedig egy 6,3 hüvelykes Infinity Display, az Exynos 9611 chip, a 2400 x 1800 pixel felbontás, vastagabb káva, erősebb fém keret, valamint 217 grammos súly szerepel. Az akkumulátor 4050 mAh-s, a gyorstöltés 15 wattos, és míg az előlapi kamera 13 megapixeles, a hátoldalon egy 25 és egy 8 megapixeles példány kapott helyet, 4 GB RAM, 64 GB-os tároló, illetve az Android 9 kíséretében.

Ami a Galaxy 20 várható megjelenését és annak részleteit illeti, itt a MobileFun portál osztott meg képeket a hivatalos tokokról. A 6,2 hüvelykes, hajlított Infinity-O kijelző és a hátoldali tripla-kamera az alapváltozaton jelenik meg, a Snapdragon 865 chippel, bár Észak-Amerikán kívül ehelyett az Exynos 990 típus dolgozik majd a burkolat alatt. A 4000 mAh-s akkumulátor itt 25 wattos gyorstöltésre épít, mindenképpen az Android 10 jelenik majd meg a szoftveres oldalon, viszont lehetőség lesz vezetéknélküli és fordított irányú töltésre is. A képek alapján számos eltérő tokot kínálnak majd a vásárlóknak, egy Led View Cover és LED Cover kíséretében, amelyeket további példányok egészítenek ki.

A Galaxy S20+ 6,7 hüvelykes, a Galaxy S20 Ultra pedig egy még nagyobb, már 6,9 hüvelykes kijelzőt kínálna, tripla-, valamint négyes kameramodullal, az eltérések pedig az akkumulátor, a memória, illetve a tároló méretében merülnek ki, a többi jellemző egységes lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!