Gyurkity Péter

Képeken a Galaxy Note 10 Lite

A képek mellett azonban bejelentették az A-sorozat legolcsóbb tagját is.

A külsős híradásokban már többször szerepelt a Samsung jelenlegi zászlóshajójának állítólagos szerényebb változata, amely a közeljövőben jelenne meg. A készülékről most renderképek bukkantak fel, a gyártó azonban eközben szép csendben lerántotta a leplet az A-sorozat belépő szintű változatáról.

A képeken egy olyan megoldást látunk, amely az előlapon már csak egy apró lyukat hagyna meg a szokásos komponenseknek, ez pedig felül, középen helyezkedne el. A jelek szerint ezúttal azonban egy teljesen sima érintőképernyőt alkalmaznának, ez tehát a szélek mentén nem lenne meghajlítva, amivel nyilván a kereskedelmi árat igyekeznek alacsonyabban tartani, ahogy azt a Galaxy S10e esetében is tették. A telefon fekete, vörös, illetve kékes színben (árnyalatban) jelenne meg, a készülékhez pedig ezúttal is megkapnánk az S Pen néven futó tollat, ahogy azt a Note-család esetében megszokhattuk – ehhez akár Bluetooth 5.1 támogatás is társulhat. A megjelenésre már januárban sor kerülhet, az árat viszont még megsaccolni is korai lenne.


A Samsung érdekes módon eközben egy újabb típusról rántotta le a leplet, ezt viszont semmilyen felhajtás nem követte, lévén, hogy egy kifejezetten belépő szintű telefonról van szó. A Galaxy A01 egy 5,7 hüvelykes HD+ LCD-kijelzőt kapott, ehhez nyolcmagos chip, 2 GB memória, egy 16 GB-os tároló, microSD, valamint egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor társul, a hagyományos jack-dugó, valamint jó eséllyel az Android 9 Pie és a One UI kíséretében (a gyártó ennek kapcsán maga is hibát követett el, a típust ugyanis eleinte 6 GB memóriával és 128 GB-os belső tárolóval hirdették, amit gyorsan javítottak). A hátoldalon egy függőleges elrendezésű kameramodult helyeztek el, ez egy 13 és egy 2 megapixeles kamerát kínál, LED flash társaságában.

A hivatalos megjelenésre az első körben Indiában és a legtöbb ázsiai piacon kerítenek majd sort, de az európai debütálást sem zárhatjuk ki – az ár várhatóan 100 dollár körül lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!