Gyurkity Péter

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s

A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.

A Samsung meglehetősen jó döntést hozott a Galaxy A-sorozat frissítésével, az elmúlt hónapokban itt bemutatott példányokkal egy igencsak széles középkategóriás kínálatot alakítottak ki, a Galaxy A90 5G révén pedig már egy némileg olcsóbb 5G-telefon is elérhető a piacon. Most két újabb változat jelenik meg, nagy méretekkel.

A kínai szabályozó hatóság oldalán jelentek meg az újabb képek, amelyek (szokás szerint) közelebbről is megmutatják nekünk a két érkezőben lévő típust, néhány hardveres részlet kíséretében. Eszerint a Galaxy A20s egy 6,5 hüvelykes LCD-kijelzőt kapott, amely a 720 x 1520 pixel felbontást támogatja. Ehhez a 19:9-es képarány, a kissé koros Snapdragon 450 chip, némileg nagyobb, 4 GB memória, egy alapesetben 64 GB-os tároló, hátoldali ujjlenyomat-olvasó, az ugyanitt elhelyezkedő tripla-kamera (13, 8 és 5 megapixeles érzékelővel), egy 8 megapixeles szelfikamera, valamint egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor csatlakozik, ez utóbbi 15 wattos gyorstöltéssel. A telefon fekete, zöld, valamint vörös színben jelenik meg, egyelőre ismeretlen áron és menetrenddel.

A Galaxy M30s ehhez képest már a másik középkategóriás családot bővíti ki, egy 6,4 hüvelykes érintőképernyővel, hátoldali tripla-kamerával, az ugyanitt megjelenő hagyományos ujlenyomat-olvasóval, valamint egy még nagyobb, ezúttal 5830 mAh-s akkumulátorral, amely nyilván hosszabb üzemidőt kínál majd, a méretes kijelző jelenléte ellenére. Tekintettel arra, hogy az M-sorozat tagjait a Samsung, az Amazon, valamint még a Walmart internetes oldalán keresztül is beszerezhetjük, a friss példány valószínűleg ugyanúgy több régióban, így az USA-ban és Európában is elérhető lesz, ezzel kapcsolatban azonban még szintén nem ismerjük a pontos részleteket.

A hivatalos bejelentéstől minden valószínűség szerint már csak hetekre vagyunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!