Gyurkity Péter

Két Galaxy A-telefon mutatkozott be

A középkategória bővül ki az A50S és az A30S közelgő megjelenésével.

Az elkövetkező hetekben a dél-koreai gyártó nemcsak Indiában, de az európai régióban is további telefonokat dob piacra, hiszen a Galaxy M-sorozat három új példánya mellett a Galaxy A50S és A30S is megjelenik a boltokban. A hangsúly ezúttal a valamivel nagyobb akkumulátoron és a hátoldali tripla-kamerán lesz.

A specifikáció több részlete is azonos lesz a két telefon esetében, bár itt nyilván az A30S lesz a némileg olcsóbb példány. Míg a kijelző mindkét típusnál egy 6,4 hüvelykes Super AMOLED Infinity-V panel lesz, a felbontás sorrendben a HD+, illetve a Full HD szabványnak felel meg. A szerényebb változat egy 1,8 GHz-es nyolcmagos chipet kap, amelyhez 3 vagy 4 GB RAM, egy 32, 64, illetve 128 GB-os tároló, egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor, egy 16 megapixeles szelfikamera, valamint a már említett hátoldali tripla-modul csatlakozik. Ez utóbbi 25, 5 és 8 megapixeles szenzorokat vonultat fel, míg a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, a 15 wattos gyorstöltés, valamint az USB Type-C szintén mindkét készüléken megtalálható lesz.


Ami a Galaxy A50S főbb jellemzőit illeti, itt a tripla-kamera lesz a legnagyobb eltérés, hiszen a gyártó egy 48, egy 5, valamint egy 8 megapixeles példányt társít majd egyazon modulon belül, a még jobb minőségű felvételek érdekében. A chip órajele 2,3 GHz-re ugrik, a memória mérete 4 vagy 6 GB lesz, míg a tároló esetében a 64 és 128 GB-os kapacitás közül választhatunk majd. A telefonon megjelenik továbbá a különálló Bixby-gomb is, ami a digitális asszisztens gyors előhívására szolgál. A szoftveres oldalon mindkét esetben az Android 9 Pie fut majd, legalábbis a megjelenés pillanatában, ez nyilván később frissül majd a tizedik generációra.

A hivatalos bejelentés szerint mindkét telefon 4 különböző színben jelenik meg, ezek sorrendben a zöld, a fekete, a fehér, valamint az ibolya. A pontos dátumot és a várható árakat még nem ismerjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)